sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Koulutusta ja kisaa

07.12.2011 keskiviikkona olimme treenaamassa Hakkilassa ja nyt kelpasi myös vinkupallo hyvin palkaksi. Hienosti Veiko irtosi ja kuunteli tarpeen mukaan ohjaajan ohjeita. Kepeille mentiin hyvin itse ja Hensku kokeilikin kuinka kaukana voi olla ilman, että Veikon kepittely häiriintyy. Henskun kiritti Veikoa kepeille ja jopas pujotteli vauhdilla. Hyvä me! Lyhyet ja tehokkaat reenit - vauhtia ja keppejä.

08.12.2011 torstaina olimme Oreniuksen treeneissä ja hienosti menivät nämäkin treenit.

10.12.2011 lauantaina ajoimme räntäsateessa Riihimäelle RimA:n hallille kisaamaan. Lämmittely ja jäähdyttelystä piti suoriutua melkoisessa loskassa. Kaksi hyllyä ja yksi vitonen oli päivä saldona. Kisaamassa olivat myös Foxy, Luka, Inka, Koda ja Indy Veikon lisäksi olipas hieno edustus meitä punavalkoisia. Tässä viitosen rataa.


11.12.2011 RimA - Veiko & Henrika

11.12.2011 sunnuntaina emäntä oli Koetoimitsija 2 -kurssilla, agility oli lajiosana, ylläri! Esa Muotkan pitämä kurssi sujui rauhallisissa merkeissä ja paljon tuli uutta asiaa. Sitten kun saa vielä viisi harjoittelua tehtyä saanen jossain vaiheessa ensi vuotta sitten ihan koetoimitsijakortinkin. Haasteita näihin harjoitteluihin tuo se, että en itse kisaa enkä ole todellakaan mikään radanrakentaja. Tarvitsen varmaan avustajan ratamestarin toimeeni, kun se ei ole se kaikkein tutuin juttu tässä lajissa. Toimistohommelit varmaan sujuvat varmaan helpommin. Kortinhaltijalla tulee olla myös agilitylisenssi, joten nyt sitten KOOHO:illa on yksi tämmöinen 'haamukisaaja'.

2 kommenttia:

  1. Mä olin aivan paniikissa, kun tein ratamestariharjoittelua. Tuomari lohdutti mua sanomalla ettei se ole mitään yhdinfysiikkaa. Armosta varmaan päästi mut siitä harjoittelusta läpi. Muut harjoittelut olivatkin sitten paljon helpompia.
    Onnea nollasta!
    T:Anne, Keira ja Julia

    VastaaPoista