lauantai 13. lokakuuta 2012

Spanieliliiton erkkarissa ja jalostusta

Spanieliliiton erkkariin oli tänä vuonna ilmoitettu peräti 76 kooikerhondjea (30 + 34 + 12 pentua), tuomariksi oli pyydetty Alankomaista G.H.A.H. Mensink. Viime vuonna emme päässeet osallistumaan kesän 2011 alussa tapahtuneen rotikkakolarin vuoksi, kun kyljen kavat eivät olleet vielä kasvaneet riittävästi. Nyt Veiko pääsi näyttelemään ja emäntä ja Hensku tapaamaan tuttuja. Hensku lähti mukaan handleriksi. Valiouroksia oli yhteensä 19, joista kaikki eivätkään saaneet eriä. Veikolle kuitenkin hienosti VAL-ERI, mutta ei sijoituksia luokassaan. Uffesta leivottiin ROP ja Annen Oorbellen kasvari oli hienosti ROP-kasv ja BIS4-kasvari, Annen Peterin jälkeläiset taas BIS2-jälkeläisiä, hienosti meni Annet ja Jonna! Upeeta!
Tässä pari Suvin ottamaa kuvaa Veikosta, ylimmäinen ennen kehään ja alempi kehässä ollessa. Koska näyttelyn jälkeen oli luvassa kooikerhondjen jalostusneuvotteluun, lähtivät Hensku ja Veiko heti narttujen kehän jälkeen kotia kohden, kun kasvariin ei tarvittu enää Veikoa. Itse jäin seuraamaan isot kehät loppuun asti.
Itse sain Suvin kanssa kyydin Liisalta jalostusneuvotteluun Mäkkärin kautta. Mielenkiintoisia keskusteluja ENM:stä ja jalostuksen periaatteista. Jalostusneuvottelun jälkeen sain itselleni ja Suville kyydin rautatieasemalle Ailalta. Kiitos kyydeistä Liisa ja Aila! Junamatka sujuihin nopeasti ja Tikkurilasta isäntä tuli hakemaan. 12 tunnin näyttely- ja jalostuspäivä oli takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti