sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Viikonloppu Vuokkoset Areenalla

Lähes koko viikonloppu tuli viettetyä Vuokkoset Areenan lämmössä. Lauantaina oli HSKH:n agilitykisat 1 - 2 luokille (2 x agilityrata). Henskun kanssa olimme töissä ykkösten kisoissa, minä tulospalvelussa ja Hensku taas toimi sisäänheittäjänä. Melkein kuusi tuntia tuli vietettyä kisatalkoissa, oltiinpas me reippaita!

Tänään sunnuntaina oli vuorossa kolmosten kisat (2 x aglity, 1 x hyppy) Asko Jokisen (medi ja mini)ja Tuija Kokkosen (maksit) tuomaroimina. Ekalta radalta nolla oli jo lähellä, mutta Veiko päätti ottaa puomin alastulokontaktin 'ilmavammin' kuin mitä ohjaaja olisi halunnut. Siltä radalta siis vitonen. Toisella radalla kontaktitkin osuivat kohdalleen ja 0-tulos oli plakkarissa. Sijoituskin oli mukava 2/23. Täytyy kyllä vähän kehua oman seuran palkintoja! Husselta purkkiruokaa, koiralle lelu, ohjaajalle Dumlepussi, kisalahjakortti ja vapaavalintainen Muumi-tuote (Hensku valitsi itselleen sakset) sekä ruusuke.

07.10.2012 Vuokkoset Areenalta nollatulos, tuomari: Asko Jokinen

Viimeiselle radalle eli hyppärille ei saatu enää kunnon draivia päälle, kun rataa ennen Veiko ehti ärähtää ahtaassa paikassa sählinkitilanteessa liian nopeasti tervehtimään tulleelle staffinartulle. Turha välikohtaus, jossa selkeästi Veiko tunsi tarvetta puolustautua, kun vieraat kaksi koiraa olivat minun ja Henskun välissä, mutta otamme taas opiksemme. Yksi hyppy väärinpäin, siitä sitten tulokseksi hylly, mutta kyllä hyvä sellainen.

07.10.2012 Vitonen & hylly

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti