sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Purinalta aginolla ja 4. sija

HAU:n syyskuun viimeisissä kisoissa oli neljä starttia kaikille kokoluokille. Veiko starttasi vain radoilla A, B ja C. Radat olivat limittäin ja samalla kertaa tutustuttiin A-agirataan ja B-hyppyrataan. Tämän jälkeen ensin kisattiin B-hyppyrata ja saman tien sisälle Purinalle ja juoksemaan A-agilityrataa. Sama tuplatutustuminen oli myös kahdella seuraavalla radalla. Koska tämä kisaamistapa oli meille uusi ja outo ja ehkä vähän epäilyttävä, otimme varoiksi vain sen 3 starttia.

Ensimmäiseltä hyppäriltä Purinan ulkokentällä. Jostain syystä Veiko otti pituuden kahdesti, kun kenttä oli Veikon mielestä kovin tyhjännäköinen. Muuten vauhti oli hyvää ja muu meno ihan reipasta. Sitten saman tien sisälle A-agilyradalle. Veikolle tuli liian aikaisesta keppien poistumisesta vitonen ja tuolla ajalla oltiin sijalla 11. Kisaajia taisi olla yli 40.

Kolmannelle C-agilityradalle tutustuttiin ihan rauhassa, kun ei ollut sitä neljättä rataa. Tältä radalta tuli päivän huipennukseksi nollatulos ja sijoitus 4/39. Parit kaarteet olisivat voineet olla tiukempia, mutta muuten kartturi oli tyytyväinen menoon.
 

Veikolle nollatulos, sijoitus 4/39, tuomari Minna Räsänen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti