sunnuntai 9. syyskuuta 2012

HSKP joukkuepiirinmestaruus 3. ja yksi nolla lisää

Aurinkoisessa syksyisessä säässä pääsimme osallistumaan Helsingin Seudun Kennelpiirin agilityn piirinmestaruuskisoihin, jotka järjesti Cockerspanielit ry Purinalla. Tulos piti saada molemmilta radoilta, jotta olisi ollut edes sijoilla piirM-yksilökisassa.

Ensimmäisen hyppyradan tuomaroi Ritva Herrala. Veikolle hyvästä ohjauksesta huolimatta hylly, kun putken väärä pää vein koiran mennessään. Ennenkin on käynyt niin, että nimenomaan putkien väärät päät ovat syöneet kooikereita...


Agilityradan tuomaroi Heidi Viitaniemi ja tältä radalta Veikolle hieno nollatulos ja sijoitus 5/35.


Henrika & Veiko olivat mukana HSKH:n medien joukkuessa, jossa kisasivat Veikon lisäksi myös espves Romeo & Elina, koohon Lily & Satu ja espves Sera ja Sanna. Veikolle joukkueradalta harmittava hylly, kun rytmitys meni kepeillä sekaisin. Eikä ole koskaan ennen vastavaa ollutkaan, mutta kaikkea pitää kokeilla kerran, vai miten se menikään... Onneksi Sera ja Lily tekivät nollat ja Romeo 15 vp., jolla joukkue selvisi joukkuekisan kolmanneksi. Ensimmäisen sijan vei HAU:n joukkue, toinen oli I-HAH:n joukkue, jossa Mizy piti koohojen mainetta yllä! Joukkuekisan palkintopallilla siis kolme koohoa!HSKH:n minit olivat tänään huippuvireessä! Bichon Säde otti yksilöpiirinmestaruuden ja käävil Nelli oli kolmas. Joukkuekisan voiton vei mineissä HSKH! Onnea Säde, Sasha, Nelli & Amelie!

Maksit ovat jo olleet kisaamassa, mutta niiden sijoituksista ei vielä havaintoa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti