sunnuntai 16. syyskuuta 2012

VAU takiaisia!

11.09.2012 tiistaina oli Huipputehiksen treenit ja koutsina Sari Vähäniitty. Hienoa menoa ja pientä säätöä vielä... Treenien jälkeen jäi Hensku Sannan apukouluttajaksi ja kotiin päästiin kymmenen maissa.

12.09.2012 keskiviikkona oli Tehis Cupin toinen osakilpailu, jonka alkuosa oli silkkaa sadetta. Onneksi sade taukosi ja loppuilta sujui sään puolesta mukavammin. Väkeä oli yllättävän paljon, johtuiko kenties siitä, että möllirata oli hyppärinä. Pientä sanomista tuli jälkikäteen muurin korkeudesta.

13.09.2012 torstaina Sannan treeneissä joutui pyörityksen ja takaaleikkauksen uhriksi. Veiko aloitti treenit ja lähdimme jo muiden vielä treenatessa kotiin, kun edelliset illat olivat venyneet sen verran myöhään että oli jo koti- ja kouluhommiakin rästissä. Veikossa oli vauhtia, mutta ohjaaja ei ollut tyytyväinen omaan ohjaukseensa.

15.09.2012 lauantaina olin Veikon kanssa yhden lenkin Haltialassa ja pellon reunoja kävelemässä. Muut ulkoilija olivat onneksi olleet jo aikaisemmin ja saimme melkein yksin mennä pellonreunaa pitkin. Veiko nuuskutteli innoissaan ja meni pitkin heinikoita ja sen kyllä huomasi. Keräsimme koko matkalta sellaisen satsin takiaisia, etten ole aikoihin nähnyt. Jostain syystä takiaiset olivat myös tahmeita ja ne takertuivat myös omiin sormiin. Ilmakos kukaan muu ei ollut pellonreunalla, kuin me! Loppumatkaa mentiin peltoa ja metsänreunaa ja siellä ei onneksi ollut takiaisia. Kotona vietin pitkän tovin irrotellen takiaisen jämiä Veikon mahan alta.

Viikonlopun Hensku vietti (la + su) Nastolassa Villähteen Agilityurheilijoiden järjestämällä koulutusohjaajakurssilla. Kurssi kouluttajana oli Johanna Nyberg. Kurssilla oli toinenkin kokuluttajaksi aikova HSKH:lainen. Nyt vaan lisää kouluttamaan ja opiskelemaan seuraavaa jaksoa varten. Kurssin anti ei ollut ihan niin vau, kuin mitä uusimman Koiramme-lehden nuorisopalstan jutussa oli jollekin kurssi ollut...

16.09.2012 sunnuntaina käytin Veikon Hyvinkäällä Onnenkoirassa uimassa ja uusi pieni oranssi kelluva noutokapula (Murren Murkiasta) oli mukana. Veiko ui koko puoli tuntia ja oli tosi innoissaan! Alkuun meinasi tulla hätä, kun en heittänytkään kapulaa veteen ja Veiko luuli sitä etsivänsä... no, kapula tiputettiin lähemmäs ylösnousuramppia ja uinti saattoi jatkua. Jostain syystä Veiko on sitä mieltä, että uidessa pitää nykyää noutaa oranssia kapulaa, ei palloa tai muuta lelua. Pallo on taas agissa ihan ehdoton. Veikosta on tullut siis välineurhelija :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti