keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Hilaryn ekat päivät

Ensimmäiset kuvat omalla pihalla

29.07.2013 maanantaina (ensimmäinen lomapäivä, nice!) herätti Veiko meikäläisen ensimäisen kerran jo klo 4 ja olisi ollut valmis syömään. Kuudelta oli Veikolla jo NIIN kova nälkä, ettei voinut nukkua sen pidempään. Hilary sen sijaan olisi nukkunut vielä pidempään, kun kerran elää vielä ruotsin kellon mukaan.

30.07.2013 tiistaina puolestaan Hilary nousi jo kuudelta ja oli oikein iloinen, kun nähtiin taas yön jälkeen. Yöllä oli joko juotu kupista reilusti ja pienet pissat oli tehty paperille. Ulos tehtiin heti pissat. Yhtään kakkoja ei muuten ole vielä tullut sisälle! Talon ympäri käveltiin Hilaryn riehumislenkki samalla aikaan, kun Veiko oli isännän kanssa pidemmällä, hepulit pihalla. Aamuruoka maistui jo paremmin, kermaviilillä höystettynä.

Tiistaina nähtiin myös mummoja ja vaareja ja yksi rollaattori. Hilary pääsi rollaattorimummon syliin. Juha ja Rikukin nähtiin ja samaan aikaan ohi mennyt kovaääninen mopo sai aikaa rimpuilua. Iltaruuan Hilary malttoi syödä pihalla, on meinaan tottunut ruotsissa syömään ulkona aurinkoisella laatoituksella porukan kesken. Veiko nosteli ylähuultaan aidan takaa, mutta häipyi sen siliän tien. Veiko on hieman enemmän kiinnostunut.
31.07.2013 keskiviikkona tuli Outi-mummu käymään ja Veiko meinasi revetä liitoksistaan. Hilary oli myös kovin innoissaan. Aamuruoka jäi Hilaryltä melkein syömättä, kun piti hepuloida sisällä ja ulkona. Ohjaaja imuroi ja minä tulin luutun kanssa perässä, eikä nukkuva pentu hätkähtänytkään. Astianpesukone ja pyykinpesukone laulavat koko ajan, eikä telkkarin tai radion äänet kummastuta pentua. Asumme kohtuullisen lähellä Malmin lentokenttää, joten pienlentokoneisiin tulee siedätystä pakolla.
Illalla menimme ohjaajan ja Hilaryn kanssa Heiluvien (Koira- ja kissakoulu Heiluva Häntä) pentuleikkikouluun Vantaalle. Paikalla oli noin 8 pentua, jotka jaettiin koon ja reippauden mukaan kahteen ryhmään. Hilaryn ryhmässä oli kaksi urosshelttiä, jotka olivat Hunnin näköisiä vaan eivät kuitenkaan sukulaisia sekä pieni ja topakka yorkkinarttu Roxy ja griffonityttö 5 kk. Hilary oli hyvin nöyrä kaikille, myös kilon kokoiselle yorkille.

Hilary ja vähän griffonia...

Hilary ensin mietti kovin, että keitä nämä toiset oikein ovat, mutta hetken rohkaistuaan aloitti ensin leikit rohkeasti Roxyn kanssa ja myöhemmin kelpaisi myös 5-kuinen griffonityttökin, joka painoltaan vastasikin hyvin Hilarya. Hallissa ei juuri kuvia saanut, mutta pienen pätkän videota saatiin. Hilary oli loppuajastaan jo erittäin kooikeri loikkineen ja hepuleineen sekä irvistyksineen. Porukka ihmetteli kovin, miksi tulemme jo näin pian pennun kanssa leikkimään, vastahan se on tullut kotiin. Autoilu oli menomatkalla jännittävää häkissä ja takakontissa, mutta paluumatka (10 min) sujui jo kuin vanhalta tekijältä.

Griffoni, kooiker ja yorkki

Etteko näe? Ihan selvästi griffoni ja kooiker!

Veiko oli selkeästi ilahtunut ja heilutti Hilarylle häntäänsä rennosti, kun me tulimme leikkikoulusta kotiin. Päivällä Veiko ensimmäisen kerran merkkasi Hilaryn pissojen päälle, aiemmin ne eivät ole kiinnostaneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti