sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Maajoukkuekarsinnat Seinäjoki

19.07.2013 perjantaina lähdimme reissuun perjantaina heti ohjaajan päästyä töistä. Matkalla pysähdyttiin syömässä ABC:lla Pirkkalassa ja Juustoportin herkkutiskien äärellä. Kävimme kisapaikalla Wallsport Areenalla jättämässä Veikon kisakirjan ja ilmoittautumassa sekä tutustumassa halliin ja sen ympäristöön.




Illalla lenkkeiltiin hotelli Sorsanpesän mainioissa jokimaisemissa.







20.07.2013 lauantaina siirryimme hallille jo hyvissä ajoin. Karsinnoissa on tiukka meininki. Jos hyllytät, loppuu leikki eli radanteko siihen. Päivän ensimmäisellä hyppärillä tuomaroi Kari Jalonen, joka olikin tehnyt tosi ahtaanoloisen hyppärin. Veikon turbovauhti yllätti ohjaajan jo kolmannen esteen jälkeen ja Veiko tulkitsi neljännen hypyn toisin päin mitä tuomari. Hylly siitä tuli.

Ensimäisen radan jälkeen jäähdyttelimme Veikon ja lähdimme keskustaan Rossoon syömään ja Pikku Paussiin pullaostoksille. Ruoka maistui ja pullat olivat suorastaan loistavia! Kiitos vaan vinkistä!

Päivän toisella agiradalalle oli Anders Virtanen tehnyt taas kivoja kompia. Veiko pääsi renkaalle asti, jonka Veiko ohjaajan kiirehdittyä juoksikin ohitse ja ehti läppäistä tassut keinulle. Hyllytellen taas pihalle. Siinä meidän karsinnat lyhyesti ja ytimekkäästi.

Järjestelyt toimivat ilmoittautumisten osalta ja sisäänheittäjien osalta hyvin, itse hallista muodostui päivän mittaan varsin lämmin paikka. Lähtökarsinat olivat ok ja ohjaajan mielestä Veiko oli jopa vielä enemmän kierroksilla, kuin mitä on normaalisti hetsattaessa ennen rataa. Täytyy siis kokeilla uudelleen rauhallista odottamista vaikka meillä ei lähtöongelmia olekaan.

Pohojalaista...





Henskun oma uusi tupa

... jonka pihapiirissä kelpaisi pitää agikenttääkin.

Täällä asuisimme sitten me vanhukset. No, ei onnistu kun tämä kaikki komeus on museoaluetta!

Illalla katselimme vielä ratoja melkein maksellekin. Hienoja ratoja kaikkiaan! Veiko sai nauttia hotellissa ja taatusti se nukkui pää tyynyllä.

21.07.2013 sunnuntaina päätimme lähteä ajamaan kotia kohden, pienen koukkauksen teimme kuitenkin Tuurin kyläkauppaan, kun kerran likellä oltiin. Keskellä pohjanmaan ei mitään, oli jättiläiskokoinen 'tarjoustalo' sekä vähän Prismaa vastaava ruokakauppa sekä tietenkin hotelli ja huvipuisto. Vesa on ollut pätevä pisnemies.

Keskisen valkoset yksisarviset sekä kreikkalaiset pylväät

Kyläkauppa
(tämän logon edessä porukka oikein otti valokuvia...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti