perjantai 2. elokuuta 2013

Saija & Sumppi

01.08.2013 torstaina saimme kylään Saijan. Veikolle oli todella vaikeaa olla ryntäämättä ampuna suoraan tuulikaappiin :) Onneksi Saija osaa ottaa vastaa 16 kiloa kooikerenergiaa! Olin jotenkin onnistunut leipomaan mustikkapiirakan vaikka tässä kiireessä ei juuri ole kotitöitä tehty... Hilary näytti Saijalle myös neulanterävät hampaansa ja oli oikein suloinen ja villi. Hilary ei malta pysyä paikallaan montaakaan sekuntia, joten kuvausapu tuli tarpeeseen. Otimme nopeasti terassilla parit kuvat Hilarystä, Henrika oli kinkkuleikkeleen kanssa assistenttina ja Saija piteli sähikäistä ja minä yritin parhaani mukaan kuvata. Täytyy varmaan olla yhteydessä Tyttiin ja pyytää joitain asetuksia, nyt mennään automaatilla.


Torstaina illalla oli luvassa myös leikkitreffit perropoikien kanssa. Sumppi (s. 26.4.2013) on 3 viikkoa vanhempi ja mukana ollut Ralf oli noin puolivuotias. Hilary mietti hetken ja sai hyvät juoksurallit sekä Sumpin että Ralfin perässä juostessaan. Sumppi painaa n. 6 kg mutta ei kokoero ainakaan Hilarya haitannut. Ihanan rauhallinen pentu kotona illalla. Veiko ei päässytkään agitreeneihin, kun pentutreffien aikaan alkoi satamaan kaatamalla ja olimme uitetun märkiä. Lisäksi ukkosti ja paukahteli eikä meillä agilityä tehdä sateessa eikä ainakaa ukkosella, kun kentällä on metalliset rimat. Ei se nyt niin vakavaa ole. Eikä Hilary sanonut muuten mitään ukkosesta.

Hilary on ollut ruokansa kanssa varsinainen 'kevyt linja' ja onkin outoa, kun toinen kävelee ruokakupin ohitse. Ei ole niin tuttua meille Bullbenz -ahmatin omistajille.

02.08.2013 perjantaina teimme Hilaryn kanssa autoreissun Puksuun Murren Murkinaan ostamaan lisää raakamössäjä ja Nutrolinin pentuoljyn. Hilary reippaili kaupassa ja hurmasi ihmiset sekä kaupassa että sen ulkopuolella. Hilarystä oli kivaa valita raakaruokaa. Olen avittanut nappulaa ronkeloivaa pentua lisäämällä penturaakaa ruuan joukkoon, maistuu paremmin. Kunhan alkujännitys menee ohitse ja liikunta ja aktiviteetit lisääntyvät, niin tuskin malttaa enää olla syömättä.

1 kommentti: