sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Mitäs me ollaankaan tehty...

... no, ollaan oltu lomalla tietty!

25.08.2013 sunnuntaina vein Hilaryn kanssa Henskun lentokentälle puoli kuudeksi. Hensku on viettänyt viimeisen lomaviikon Bulgariassa ja minä taas puolestaan Puistolassa... Hilary käveli lentokentällä kuin vanha tekijä, ei haitanneet matkalaulut tai liukkaat lattiat eivätkä kuulutuksetkaan käyneet korviin. HSKH:n juhlakisojen toinen kisapäivä oli alkamassa ja meni Hilaryn kanssa suoraan Ojankoon avaamaan tulospalvelun ja otin mukaani myös lauantain kolmosten tulokset. Hilary nautti autiosta Ojangosta ja juoksenteli pentuhepuleita kentällä ja kävi myös muutaman kerran juoksemassa putkenkin läpi, myös U-putki kelpasi. Tulospalvelu on valmiina klo 6.20 ja kävimme vielä lenkillä Ojangossa ja lähdin kotiin. Kotona vaihdoin koirat ja Hilary jäi syömään ja kiersin palstat Veikon kanssa. Takaisin tultiin klo 7.30 ja annoin Veikolle ruuat ja menin takaisin nukkumaan...

Sunnuntaina illalla innostui Veiko takapihalla ajamaan Hilarya takaa pöydän ympäri. Hilary enemmän pelästyi, kuin ihastui tästä huomion osoituksesta. Veiko jäi pahasti jälkeen pöydän kierrossa, kun ei mahtunut juoksemaan tuolien alta...

26.08.2013 maanantaina normaalia menoa ja illalla pakastin kaupasta ostettuja leipiä. Veiko ensimmäisen kerran ärähti Hilaryn pois keittiöstä. Veiko sietää Hilaryn normaalissa 'tilassa' mutta ADHD-Hilarylle ei Veiko oikein tiedä miten siihen pitäisi suhtautua. Ollaan oltu ennakoivia, eikä iltavillin aikana olla pidetty Hilaryä hillumassa Veikon nenän edessä. Ulkona ollaan jo hyvän aikaan lenkkeilty kaikki lyhyet lenkit yhdessä ja hyvin Hilary osaa törmäillä Veikoon ja ajautuu aina samoille hajuille ja usein Veiko suorastaan törmään Hilaryn takapuoleen, kun pentu suorastaan lennähtää sen eteen. Yhteislenkkejä ollaan tehty itse asiassa joka päivä. Kolmen viikon jälkeen olemme myös pidentäneet lenkkejämme Hilaryn jaksamisen mukaan. Oikeastaan kolmen viikon jälkeen Veiko alkoi sietää Hilaryä enemmän, vaikka ei toki vielä alennu leikkimään sen kanssa.

27.08.2013 tiistain olimme Hilaryn kanssa kuuntelemassa Katin teemakoulusta 2x2 kepeistä (tosin Hilary paini enemmän Sumpin kanssa...), jonka jälkeen nautimme juhlakakusta ja menimme vielä hetkeksi näyttelytreeneihin. Hilary suoriutui pöydästä ja kolmiosta kuin vanha tekijä. Ja tämän kolmen tunnin session jälkeen jopa Hilary malttoi olla kotona hillumatta.


Hilary & Nekku mutaleikeissä

28.08.2013 keskiviikkona oli emännän hammaslääkäri ja iltapäivällä oli treffit Nekun kanssa Ojangossa. Nekku ja Hilary harrastivat mutapainia, kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa... hauskaa oli molemmilla!

Illalla olimme vielä pentukurssilla ja teimme temppurataa, jossa oli kalteva vanerilevy, peilejä, pituuden palikka, jumppalauta, lainapeite ja tasapainotyyny.

Oona, Milli ja Hilary kerjäävät
29.08.2013 torstaina kävimme Haltialassa katsomassa lehmiä, kanoja, possuja tms. Veikosta possu oli tosi pelottava, Hilary tuskin edes huomasi järkälemäistä possua. Illalla menimme Tapiolaan Tessun ja Millin & Oonan luokse cavalier treffeille. Milli ja Oona katsoivat järkyttyneenä Hilaryä, joka kyllä mateli aikuisten naisten edessä hyvin nöyränä. Milli juoksi Silkkiniityllä muutaman kerran, mutta huomasi äkkiä olevansa aikuinen, eikä aikuisten sovi alentua leikkimään pentujen kanssa. Hilaryllä oli hauskaa vaikka tytöt eivä juosseetkaan hänen kanssaan, onneksi oli sentäs lintuja ja muuta kivaa.


30.08.2013 perjantaina saimme kauppareissun jälkeen jonkun perjantaipuuskan ja imuroimme, pesimme lattiat ja laitoimme vielä puhtaat matot lattialle kesäloman päättymisen kunniaksi. Ruuaksi olikin sitten vain lähipizzerian pizzat ja leipäkebabit. Jostain piti tinkiä...

31.08.2013 lauantaina kävi Hilary pentuleikkikoulussa leikkimässä labbiksen, schipperken, sheltin ja lhasa apson kanssa. Musta labbis Tupu oli kaikista paras painikaveri vaikka painoi jo reilut 11 kg. Illalla Veiko ajautui samalle harmaalle peitolle nukkumaan Hilaryn kanssa. Tänään maistui myös Golden Eaglen pentunappulat jauhiksen ja piimän kera, kolmasti syötiin kuppi tyhjäksi. Illalla piti ottaa vielä 0,5 dl santsikierros, kun jäi nälkä. Hilary mutusteli myös yhden lampaankorvan ja Veiko nautti hitaamman sonninsudin.

01.09.2013 sunnuntaina ollaan valmistauduttu töiden alkamiseen kotitöitä tehden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti