sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Första gången

Hilaryn ensimmäinen aikuisten näyttely oli pääsiäisenä ollut Loviisan ryhmänäyttely. Tuomarina oli meille jo entuudestaan tuttu Tanya Ahlman-Stockmari, joka oman kokemukseni mukaan käsittelee koiria kauniisti.

Meidän seurassamme oli Hilaryn lisäksi Matti ja Mila ja Noa toimi Matin back uppina. Hilary oli ihastunut myös Noaan, joka ei ihan ymmärtänyt miksi hänen häkkinsä edessä joku keimailee. Hilary olisi samantien laittanut painiksi Matin ja Milan kanssa mieluummin varmaan, kuin juossut kauniisti kehässä.


Näyttelykehässä ei ollut kunnon pöytää, siispä raivattiin kehäsihteerin pöydältä vähän tyhjää tilaa ja siihen laitettiin matto. Hilary ei ihmetellyt outoa pöytää ja välillä käänsin lennosta Hilaryn toisin päin, niin saatiin paremmin tutkittua. Hampaiden tutkimisessa tipahti istumaan. Hilary oli nätisti kehässä ja tulos oli paras mahdollinen, ensimäinen sert ja ROP. Voi meidän hillopullanen! Ryhmässä oli yhdistetty ryhmät 7 ja 8 ja meidän 11 kk vanha pentunen ei enää päässyt jatkoon, vaikka yritti ryhmäkehässä suudella pöydältä ryhmätuomari Tuula Savolaista. Tuomaritäti totesi, että taitaa olla melkoisen vilkas, kun Hilaryn takapuoli vain heilui ja yritti pussailla. Isossa kehässä ei enää jaksettu oikein seistä, kaikki muu kiinnosti jo enemmän.


Hilary - first CC + BOB

Näyttelyn jälkeen kotona näytti tältä...

Nenä rutussa nukkumassa...

ja puolestaan Veiko nukkuu ja Hilary vahtii toisen unta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti