lauantai 18. lokakuuta 2014

ATT:ltä nollat kasaan


Kävimme Turussa ATT:llä kisaamassa. Halli ei ollutkaan niin lämmin mitä sen muistimme olevan, onneksi sekä koirilla että ihmisillä oli takkeja mukana mitä pitää päällä. Hilary hengaili ja tapasi Yegon, joka oli ensin kovin jännittävä. Mittaisin myös Hilaryä (kun pöytä ja mitta oli siinä valmiina) ja nyt oli varvastellen 40,5 cm mutta uskon olevan kyllä sen 40 cm eli erittäin medikoira. Tänään olikin Hilaryn 17 kk päivä - matkoilla ja agilityturistina Turussa.

Ensmmäiselle radalle lähdettäessä Veikolla oli kierrokset tapissa eikä pantaa meinannut edes saada päästä pois. Korvattomuus ei tiennyt hyvää ja hylly tulikin jo kolmannelle esteelle. Loppuradan Veiko sai kaasutella liian energiat pois.


Toiselle radalle lähdettäessä Veikolla oli jo korvatkin mukana. Onneksi. Radalta hieno nolla sijoituksella 2/43. Viimeiselle agiradalle vaihtui tuoamriksi Heidi Viitaniemi ja sieltä myös aikaa syövän hyppyjen arpomisen jälkeen myös nolla 5/41 sijoituksella. Ratahenkilöinä ahkeroivat Suvi ja KaisaS ja paikalla oli myös koohoja moneen lähtöön. Oli Aida, Robi, Rooney...

Nämä nollat olivat sitten ne viimeiset puuttuvat SM-nollat ensi vuodelle. Kahdeksan nollaa ja mukana on vielä kolmen kuukauden kisataukokin. Nollista on kolme tuplaa ja kolme nollaa hyppäreiltä, joista siis yksi hyppärinolla on SM-kisoja ajatellen ylimääräinen. Varmuus on ainakin kasvanut, eikä sitä tuplaa tarvitse enää metsästää viimeiseen hetkeen saakka, onneksi. Yksi tupla tuli Riksusta Kermisen radoilta ennen kesätaukoa ja kaksi on tullut nyt lokakuussa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti