lauantai 11. lokakuuta 2014

TuplaporilainenPäätimme harrastaa syksyistä maakuntamatkailua ja lähdimme kisoihin Poriin (Noormarkkuun). Paluumatkalla ohjaaja tiputettiin autosta Tampereelle minisyyslomailemaan. Eli toisin sanoen teilasimme kaksi kärpästä samalla reissulla...

WeCan vekotin Petteri, paikallinen monitoimimies

Ekalla agiradalla Veiko vapautti itsensä puomin alastulosta ja seuraavalle esteelle ohjaaja oli myöhässä, eikä radalta siis tulosta. Kaksi seuraavaa rataa olivat sujuvat ja näistä hyppäri oli ohjaajasta vielä mukavampi profiililtaan, kuin edeltävä agirata. Kaksi ensimmäistä rataa tuomaroi Timo Teileri ja viimeisen Hilpi Yli-Jaskari. Molemmat tuomarit olivat meille entuudestaa vieraita, Timoa olemme nähneet kisaamassa, mutta hänen radoillaan ei ole Veiko koskaan ollut. Molemmilta radoilta sijoitus oli kolmas.

Hilary oli sitä mieltä, että hallissa oli oudot äänet ja vähän ensin kummasteli niitä. Myöhemmin päivällä homma tuntui jo tutulta ja päivä oli Hilaryn mielestä ihan jees, kun pääsi vielä vähän leikkimään Rexin kanssa.

Tsau! Mä oon Rex! Kuka sä oot?
Hilary - Rex


Matkaan meni kaikkiaan 14 tuntia ja kyllä sitä 5.30 herätessään mietti harrastuksen mielekkyyttä, mutta saunan ja hyvin nukutun yön jälkeen sitä on jo menossa uudelleen... Onneksi paikalla oli myös toinen kenneläiti eli Anna-Kaisa mitäpä muuta, kuin talkoilemassa tyttärensä puolesta. Hyvä me äidit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti