lauantai 21. maaliskuuta 2015

Riikasta 4 x cacib


20.03.2015 perjantaina lähdettiin isännän ja koirien kanssa Latviaan, Riikaan kahteen kv-näyttelyyn. Aloitimme matkan Tallink Superstarilla klo 7.30 ja perjantain käytimme siirtymiseen Tallinnan kautta Riikaan. Pysähdyimme Pärnussa kaupassa ja lenkillä ja lähempänä hotellia kävimme vielä Rimissä kaupassa.

Hotelliksi olin varannut Hotel Baltvillan, jossa olemme olleet jo muutaman kerran aikaisemminkin. Kohtuulliset maastot koirille, hyvää ruokaa, ei nyt mikään huippuhalpa hotelli, mutta meidän mielestä passeli.

21.03.2015 lauantaina oli Int. Dog Show, joka oli myös Crufts Qualification 2016 -näyttely. Tämän päivän rop ja vsp saisivat siis osallistumisoikeuden vuoden päästä Cruftsin näyttelyyn. Olisi hienoa mennä sinne omien koirien kanssa, saa nähdä tuleeko tästä koskaan totta, mutta aina on kiva haaveilla. Tuomarina oli Beata Petkevica Latviasta, mukava tuomari, iloinen mutta tiukka. Veikosta oli ainakin hauskaa kehässä (nakkeja riitti!) ja se lähinnä pomppi kehän ympäri. Hilary komensi namia itselleen, kun tuomari tutki, mutta oli muuten iloinen höpsö itsensä. Molemmat koirat saivat sen mitä oli mahdollistakin eli Veikolle ROP + CACIB ja Hilarylle LV CC eli Latvian sertti sekä CACIB + VSP. Veiko pääsi ryhmään ja kokoomakehässä ollut ryhmätuomari ei edes koskenut meihin ja ison kehän läpi mentiin juosten.

Hotellilla kävimme syömässä pastaa ja viiniä ja koirat nauttivat hotellin pehmeistä vuoteista.

21.3.2015 Latvia Riika KV
Veiko ROP CACIB
Hilary VSP LV CC CACIB
22.03.2015 sunnuntaina kehä oli noin klo 13 ja tuomarina oli Luis Manuel Catalan, Portugalista. Herrasmies, jolla oli myös prässit housuissa kohdallaan, eikä yhtään ryppyä... Koirien sijoitus ja saamiset olivat samat, kuin lauantaina. Hilary sai reissulla ensimäiset cacibinsa ja Veikolle ne taisivat olla 14. ja 15. cacib. Kävin ilmoittamassa toimistoon, että emme ole jäämässä ryhmäkehään. Lähdimme ajamaan n. klo 14 kohti Tallinnaa. Teimme ostoksia Pärnussa ja vähän vielä Tallinnassakin ja klo 22.30 Tallink Starilla tulimme kotiin. Kotona olimme vähän ennen puolta kahta. Onneksi maanantaina olisi lomapäivä

22.3.2015 Latvia Riika KV
Veiko ROP CACIB
Hilary VSP LV CC CACIB

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti