sunnuntai 17. toukokuuta 2015

WAO

Saavuin Amsterdam Schipolin kentälle keskiviikko iltapäivänä (13.05.2015). Mukana oli vain reppu ja hyvä mieli! Kentällä minua odotti WAO -porukkaan kuuluvia, joista päädyin kahden muun joukkueen jäsenen kanssa vuokra-autolla kohti Ermeloa. Tunnin matka venyi meillä yli kolmeen tuntiin, kun matkan varrella tuli eksyttyä muutamaankin otteeseen. Ensi kerralla taidamme ottaa ihan navigaattorin mukaan, jotta matka taittuisi nopeammin ;)
Ermelon hotelli Golden Tulip on ehkä hienoin hotelli, missä olen ollut. Se oli iso ja kauniisti koristeltu, sekä koirille (joita toki itselläni ei ollut mukana) oli lähistöllä erinomaiset ulkoilumaastot. Tosin villisikoja sai varoa lenkkipoluilla, vaikka itse törmäsin vain eläimen jättämiin jälkiin.

Ensimmäinen WAO päivä oli torstai (14.05.2015), jolloin hoidimme koirien eläintarkastukset sekä ilmoittautumisasioita. Kisapaikan sijainti oli upea hevostalli, ja puitteet erinomaiset. Torstai-iltana oli myös avajaiset, jotka suoriutuivat ripeästi ja tehokkaasti. Päällämme oli Suomen joukkueen edustusvaatteet, jotka olivat Rukan teettämiä. Muita sponsoreita oli Fitdog, Prodog, Nutrolin ja Huom!. Suomen joukkueen joukkueen johtajina toimivat Teemu Linna ja Toni Koutu ja joukkueen valmentajana Niina-Liina Linna.

Perjantaiaamuna (15.05.2015) kello soi aamu viiden jälkeen ja olin itse kisapaikalla vastaanottamassa radat ja muut paperit kello 7.05. Väsyttikö? Ehdottomasti. Olinko innokas? Ehdottomasti. Päivä sujui ratoja katsellen, suomalaisia auttaen ja ennen kaikkea tästä ihanasta lajista, agilitysta nauttien. Illalla kävimme myös syömässä Ermelon keskustassa, joka on kaunis ja pieni paikka.

Lauantaina (16.05.2015) kello soi taasen 5.15. ja aamupalalla tuntui kyllä silmät olevan vähän ristissä. Päivä oli pitkä, mutta suomalaisia pääsi palkintojenjakoon, mikä oli mahtavaa! Itse olin heiluttamassa Suomen lippua heidän kunniakseen palkintojenjaossa. Henrika & Hertta


Sunnuntai (17.05.2015) eli viimeinen WAO-päivä alkoi edellisten mittaan erittäin aikaisin. Päivästä nautin erittäin paljon ja closing ceremony oli pitkä, mutta palkitseva tapahtuma. Sen päätteeksi vaihdoin tanskalaisen kisaajan kanssa t-paidat ja nyt voinkin kisata itse Tanskan väreissä :) Illalla illastimme Suomen joukkueen, taustajoukkojen sekä Ruotsin muutaman kisaajan kanssa. Myöhemmin myös hotellin Wales- ja Iso-Britannia-kisaajat olivat myös juhlistamassa.

Maanantaina ennen lentokentälle lähtöä kävimme pienemmällä porukalla matkan varrella olleessa O
utlet -kylässä. Ostin HellyHansenin paidan, joka istui päälle hyvin. Lento takaisin Wieniin sujui moitteetta, mutta kotona oli kyllä hyvä olla. Univelkaa ja raskaat jalat on tuliaisena, mutta reissua en vaihtaisi mihinkään. Hauskaa oli, upeaa seuraa ja ennen kaikkea – agilitya!


(c) Toni Koutu - lainattu WAO tiimin facebook -sivuilta

(c) Toni Koutu - lainattu WAO tiimin facebook -sivuiltahttp://www.worldagilityopen.com/ 

Lisää kuvia tältä ikimuistoiselta agilityreissulta löydät täältä.

<3 Henrika

ps. The 2016 World Agility Open will take place in England on 13th- 15th May at Addington Manor Equestrian Centre. This fabulous venue is situated in central England within one hour of both London Heathrow and Birmingham Airport, and a 2-1/2 hour drive from Dover. For more information on the site, please visit www.addingtonmanor.co.uk.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti