sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Lahdessa kahdesti

01.05.2015 perjantaina eli vappupäivänä Hilary käväisi Lahden ryhmänäyttelyssä. Näyttely pidettiin Lahden raviradan parkkipaikalla, aurinkoisessa mutta tuulisessa säässä. Hilary ei perustanut tuulen kaatamista numerokylteistä ja ei suostunut liikkumaan kehässä ihan niin kuin olisin toivonut. Sertin sai ansaitusti Mila ja roppina komeili veteraani Koda. Hilarylle siis tuloksena eri1 sa pn2 vasert.

Illansuussa kävin Ojangon - Hakunilan maastoissa kunnon lenkin, kierrettin myös Ponihaan tallit ja illalla oli kerrankin rauhallisia koiria.

03.03.2015 sunnuntaina ajelin Lahteen rally-tokokisoihin. Veikolle ihan normaali kelpo tulos, vähän ehkä haahuilua. Hilary oli mukavassa vireessä halliin tultaessa, mutta pitkä odottelu ja mikä lie uuden hallin kummastelu ja kuuntelu sai Hilaryn radalle ihan lahnavireessä, ensimmäinen avon nollatulos. Hilary tarvitsee vielä paljon harjoittelua vieraissa paikoissa ja kun halli vielä kaikui, oli se Hilarystä NIIN outoa, ettei radalla ollutkaan se normaali iloinen hillopulla.

Kiitos Veikon videosta kuuluu Kodan Sannalle!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti