lauantai 28. tammikuuta 2017

VOI71/100




Pääsimme vihdoinkin oman seuran rally-kisoihin Hilaryn kanssa. Edellisissä kisoissa viime marraskuussa meillä oli kisapaikka varattuna, mutta Hilaryn silmätippakuurin karenssi vei meiltä mahdollisuuden kisaamiseen yhden päivän takia.

Onneksi olimme ihan luokan alussa (kolmas), niin ei tarvinnut kauaa odotella. Itse arvioin vaikeimmaksi kyltiksi oikealla tehtävän, jossa istumisen jälkeen eteen istumaan ja takakautta takaisin oikealle ja siitä me otettiin se -10 oikeutetusti. En jäänyt uusimaan tätä kylttiä, sillä silloin vire tuppaa katoamaan tai ainakin laskemaan reilusti. Näillä nurkin komensin myös Hilarya tiukemmin (näkyy Inan kuvaamalta videolta) ja taisin saada ohjaajavirheenkin, mutta tämän jälkeen Hilary oli tosi kivasti kuulolla ja rata meni hienosti eteenpäin.

Suoritusvirheet olivatkin ohjaajalle eikä koiralle. Käytösruutu on ollut meidän kompastuskivi, nyt edessä koira makaamassa 2 minuttia. Hilary oli hiljaa 2 minuuttia ja paikallaan, wuhuu! Tai ihan pientä piipitystä kuulin, mutta käytösruudun valvoja taas ei... Ohjaajan polvi meinasi tässä kohden lukkiutua ja tepastelin tai mielestäni vaihdoin painoa jalalta toiselle... Ehkä täytyy oikeasti hakea se lääkärintodistus, niin ei tarvitse tehdä juoksupätkiä ja saa armahduksen tepastelulle. Mutta hei, me saatiin tulos!!

Ina kuvasi meidän radan, kiitos!




ps. Hilary on ajoituksen mestari aloittaen juoksut illalla. Aamun tarkistuksessa ei vielä ollut aloittanut... Veikon nenä kertoi jo torstaina, että lähellä ollaan ja torstaina Hilary antoi Veikolle parikin kertaa palautetta liian kiihkeästä nuuhkimisesta. Normaalioloissa Hilary on nöyrä alamainen eikä kyseenalaista Veikon auktoriteettia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti