lauantai 4. helmikuuta 2017

Kooikereiden rally & kokous


04.02.2017 lauantaina oli Suomen Kooikerhondje ry:n rally-tokokoulutusta VAU:n hallilla Lahdessa. Olin ilmoittanut molemmat koirat, mutta vain Veiko sai osallistua, sillä hallissa eivät juoksuiset saa treenata edes housut jalassa. Hilary oli sitten ohjaajan luona Tikkurilassa juoksuevakossa.

Rallya koulutti Kirsi Petäjä sekä Reetta siten, että Kirsillä olivat kisanneet ja Reetalla lajiin tutustuvat tai alokkaat. Paikalla oli myös rotuun tutustujia. Veikon äänekkyys ja malttamattomuus olivat kyllä taas hienosti esillä ei sitä kyllä kohta yhdeksänvuotiaaksi uskoisi. Veiko harrastaa hyvän mielen rallya ja siitä nyt vaan on ylipäätään niin siistiä tehdä siis jotain, ei niin väliä se minun mielestäni menee... Veikon kierroksiin toki vaikuttaa asuminen juoksuisen nartun kanssa viime viikon ajan.

Teimme pientä ratasuoraa, jossa oli erilaisia puolenvaihtoja. Veikosta jalkojen läpi puolenvaihto pitää tehdä sata kertaa, yksi ei sitten riitä. Ohjaaja opetti aikoinaan Veikolle pujottelun jalkojen välistä ja yhtä monta pujottelukertaa, mitä on kepeissäkin. Veikosta yksi pujottelu ei ole mistään kotoisin. Ohjaajan tulee olla käskyineen ajoissa, edelleen.

Koulutuksen jälkeen hallitus siirtyi hallin toimistotilaan ja pidimme läsnäolokokouksen, sillä koulutukseen oli tulossa jo muutamia hallituksen jäseniä. Neljä tuntia vierähti kuin hujauksessa hyvien asioiden äärellä. Ja tehtiin me hyviä päätöksiäkin.

Matkaseurana meillä oli Suvi ja Miko. Miko oli ihana, kun se taitaa muistaa minun taskussani olevat namit aina vaan. Namutäti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti