lauantai 18. syyskuuta 2010

17. - 18.09.2010 Syyspäivät

Emäntä osallistui kooikereiden syyspäiville (ilman koohoa!!), jotka pidettiin Punkalaitumella (majatalo Hiidenhelmi). Perjantaina matkustin paikalle uudella pienellä punaisellani... Perjantaina tutustuttiin toisiimme ja kisasimme Anne H:n vaativassa kooiker-aiheisessa tietovisassa. Yhteinen iltalenkki sujui hyvin, kun pääsin mukaan Uffen remmin jatkoksi. Veiko oli jäänyt kotiin lepäämään ja odottelemaan sunnuntain agikisoja. Uni tuli nopeasti ja sainkin nukkua makoista 10 tunnin yöunet.

Lauantaina muut harjoittelivat agilityä Oksan voimakaksikon ohjaamina, kun olin lähinnä katsojana paikalla. Hyvä vinkkejä tuntuivat liitäjät saavan Samilta ja Krisseltä. Kävimme myös kuuntelemassa ja katsomassa metsässä hakukoira demon a'la Koda ja Fayza. Todella hieno esitys, kiitos Sanna ja Saija! Pääsin Fayzalle maalimieheksi ja hienosti Fayza muisti ilmaista haukkumalla, vaikka maalimies olikin oudosti seisaallaan. Fayza oli kyllä metsässä omassa elementissään ja näki että nautti tästä 'jutusta'.

Iltapäiväkahvien jälkeen pääsimme hallituksen kokouksessa puimaan tärkeitä asioita. Puoli seitsemän lähdin ajamaan kotiin, matkasta valtaosa sujui kamalassa kaatosateessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti