torstai 16. syyskuuta 2010

Veiko hoitaa potilaita...

Tällä viikolla Veikolla on ollut päivisinkin seuraa kotona, kun noro-viirus on iskenyt meidän perheeseen. Maanantaina Henrika jäi kotiin potemaan kipeää vatsaansa.

Henrika makasi olohuoneen sohvalla ja piti varmuuden vuoksi ämpäriä vieressään, kun huono olo yllätti usein ja nopeasti. Veiko yritti parhaansa mukaan ymmärtää mitä Henrika haluaa hänen tekevän ämpärillä. Veiko työnsi päätään ämpäriin ja piippaili, kuin kysyäkseen Henrikalta, että mikä temppu tämä on, kun mä en osaa! No, iltapäivästä Veiko pääsi Henrikan jalkopäähän nukkumaan ja lämmittämään potilasta, jolle nousi iltaan mennessä korkea kuume.

Lenkkeilin touhukkaan Veikon kanssa Haltialassa, kun Veiko ei olisi malttanut jättää Henrikaa makaamaan sohvalle.Keskiviikkoiltana huono oli oli siirtynyt isäntään ja torstaina vietettiin kotipäivää vatsataudissa. Veiko nukkui taas potilaan vieressä ja yritti tassullaan läpsien saada isännän nousemaan ja lenkille. Veiko ei meinannut ymmärtää, että joka päivä tehtävä pitkä iltapäivälenkki jäisi nyt tekemättä. Veiko oli sitä mieltä, että ylös, ulos ja lenkille, mitä sä vielä siellä makaat! No, onneksi Henrika on jo toipunut ja lenkitti Veikon koulun jälkeen. Tämä emäntä ei ole siis vielä sairastunut tähän tautiin, joten illalla mennään taas palloilemaan ja lenkkeilemään varmaankin Haltialan pelloille.

Tänään oli myös Laura osallistunut TTY:llä Untuvikkojen Lentokouluun, mikä Lauran kohdalla oli tarkoittanut ilmaista benjihyppyä campuksen pihalla! Annoin eilen illalla Lauralle ohjeen, että älä ainakaan hyppää ekana (ajattelin, että turvajutut olisi ainakin testattu jollain toisella). Mutta niin siinä sitten kävi, että tietenkin Laura oli arvottu hyppäämään ensimmäisenä! Onneksi Laura soitti hypyn jälkeen, että kaikki on hyvin ja hauskaa oli ollut! HUH!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti