lauantai 4. syyskuuta 2010

Nuorten SM-kisat Tampereella


Veiko ja Henrika osallistuivat Tampereella järjestettyihin Nuorten SM-kisoihin. Kisat pidettiin kahdessa eri ikäryhmässä A (10 - 13 v) ja B (14 - 17 v). Henrika kisasi vanhempien sarjassa. TAKUT:n agikenttä sijaitsi Tampereen Hervannassa, lähinnä keskellä teollisuusaluetta. Kenttä ei ollut mitenkään ihmeellisessä kunnossa, kentän erotti yleisöstä sininen maassa oleva naru...

Ensimmäiseltä karsintaradalta kunkin luokan 3 parasta pääsi finaaliin, joten vain tuloksella pääsi jatkamaan. Veikon luokassa oli 8 kisaajaa. Veiko ja Henrika suorittivat ensimmäisen Kari Jalosen tuomaroiman radan puhtaasti! Aikakin oli nopein ja sillä irtosi karsintaradalta voitto ja medi2-luokan SERT --> siirto medi3-luokkaan!! Onnea Henrika!

Radan ja palkintojenjaon näet täältä.


Finaaliradalla suoritus oli puhdasta kunnes putken väärä pää söi Veikon... eli finaalista tulokseksi hylly. Harmi, mutta se olikin vasta Veikon agiuran 10. startti. Kolmosissa kuulemma kuuluu kerätä niitä nollia, tuplanollia ja sen sellaista, täytyy varmaan kysyä lisää meitä viisaammilta. Tavoitteena on nyt varmaan kesän 201? arvokisat ;o) - vai nousikos meidän rima nyt kerralla taivaisiin?!

2 kommenttia: