sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Puistolan piirimestari

Veiko kävi tänään korkkaamassa kolmosten kisat HSKP:n piirimestaruuskisoissa Purina Areenalla. Radat tuomaroi Anne Savioja ja Ritva Herrala ja vaikeita ja mutkikkaita ratoja olivatkin saaneet aikaiseksi.

Ensimmäisellä hyppyradalla Veikolla oli vauhtia vaikka muille jakaa, ehdittiin seitsemännelle esteelle, jossa kummasti rengas vei voiton putkesta. Toinen pulmakohta oli kepeille meno, jossa Veiko ehti tehdä ylimääräisen hypyn ja vasta sitten malttoi kepeille asti. Vauhtia riitti radalla, mutta ei onneksi vaarallisia tilanteita eli Veiko ei kiinnostanut radan reunalla olevat katsojat tai ratatoimihenkilöt. Lähdöt ja maaliintulotkin sujuivat mallikkaasti vain Henrikaa tuijotettiin tiukasti.

Agilityradalle lähtiessä oli jo enemmän malttia, mutta taas seitsemäs este oli Veikolle kompastus, kun putki söi kooikerin ennen hyppyä. Wimma-kooikerin söi myös samainen putki... Hyi, hyi, paha putki! Yhden hypyn Veiko ohitti, kun käsiohjaus unohtui, mutta muuten meno oli vauhdikasta ja Veikolla oli hauskaa radalla.

Melkein ehdimme ottaa valokuvia Bullbenzeistä Veikosta, Wimmasta ja Ruutista, mutta kaatosade/ukkonen yllätti toisen radan jälkeen eikä saatu kuvia otettua, otetaan sitten seuraavalla kerralla. Wimma ja Veiko nousivat samana päivänä kolmosiin ja olivat siis melkein yhtä tuoreita kisaajia kolmosten vaativilla radoilla.

Tässä muutamia linkkejä päivän kooikereitten ratoihin, ihan kaikkia ei tullut kuvattua. Purinalla olivat kisaamassa hyvä edustus kooikereita mm. Veiko, Luka, Lily, Milli ja Wimma. Jos et halua videosi näkyvän, niin laitatko juttuun kommentin, niin osaan poistan videosi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti