tiistai 15. marraskuuta 2011

Oinas-koira

Mikon ja Noan blogeissa oli analysoitu koiran horoskooppia. Tässä horoskooppimaista luonnehdintaa Veikosta.

Oinas-koira (21.3. - 20.4.)
On itsenäinen (karkailee) ja aloitteellinen persoona, joka huomaa kantaa sukkasi parempaan paikkaan oma-aloitteisesti. Tuppaa olemaan nuorena kiihkeä ja tulinen, kirjannurkat nakerreltuna, kimakka leikkihaukku kaikaa, vanhemmiten parhaimmillaan arvokas ja elegantti, eikä juuri tee sohvalle tilaa. Jos ei saa toteuttaa omaa sisäistä totuuttaan, muuttuu se jopa hankalaksi ympäristölleen (mököttää). Tulee toimeen pienten lasten kanssa, sillä tunnistaa heissä leikkisyyden, jos on saanut itse riehua pentuna. Karkailee. Suostuu kuitenkin ajoittain tottelemaankin ja hoitotoimenpiteisiin. Ei luovuta vetoleikeissä helposti.
--> No, kiihkeä ja tulinen, melko lailla. Ei mökötä, mutta piippailee jos on tylsää. Lyö tassulla jos ei kuulija muuten huomaa. Ruoka on tärkeää.

http://koirulini.blogspot.com/2011/03/koiran-horoskooppi-luonnehdinnat.html

Oinas
Oinaat ovat pyrkijöitä; ne ovat aina valmiita kokeilemaan kohdalle osuvia uusia asioita. Surullista kyllä niillä on vain vähän kestävyyttä ja siksi kunnianhimoisista hankkeista harvoin syntyy tulosta. Oinaat ovat tosi hauskoja seuralaisia, mutta paras valmistautua kärsivällisyyteen. Elämä oinaskoiran kanssa voi olla melkoista mellakkaa, joten voit sanoa hyvästit herttaisille somistuksille ja sisustuksille. Oinaan itsenäinen luonne saattaa välillä rassata, mutta koiran rajaton rakkaus korvaa kaiken.
· Sopivat koirakaverit: Jousimies tai Leijona
· Sopivat omistajat: Leijona tai Jousimies (Voi ei, emäntä on rapu, Hensku on kalat ja isäntä on vaaka!)
· Lempiväri: punainen (ehkä ennemmin "hollanninoranssi")
· Onnennumero: 9
· Mieliruoka: kaikki syöttävä kelpaa oinaskoiralle, mutta mieluiten se söisi mitä kiinni saa vapaana harhaillessaan. (Totta, kaikki käy! Vielä ei ole löytynyt nappulaa tai herkkua joka ei maistu, toki salaatti on vaikeaa syötävää...)
· Vastenmielisintä: joutua olemaan liian kauan suljetussa tilassa. Oinas ovat synnynnäisiä kulkureita (tai, no pikemminkin liiallinen tekemättömyys saa piippaamaan...)
· Ihaninta: reippailla vapaana luonnossa (... ja jos sais vielä juosta pupun kanssa, niin mikä sen mukavampaa. Emäntä ei antaisi vaan juosta kera pupujen ja lintujen...)
· Laatusanat: innostunut. itsenäinen, uskollinen, voimaton (muut sopii, mutta voimaton ei)

Lähde: Eve Devereaux "Helli Hauvaasi" suom. Uma Aaltonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti