tiistai 22. marraskuuta 2011

Sitä, tätä ja tuota

14.11.2011 maanantaina emäntä kävi Myyrmäessä kuuntelemassa Jari Suomalaisen luentoa "Valmentautuminen huippu-urheilussa". Luennon järjesti HSKP:n joku jaos, jonka nimeä en nyt muista olisikos ollut kuitenkin agijaos. Paikalle oli vaivautunut vain parikymmentä kuulijaa ja iso sali olisi vetänyt toki enemmän. Pari asiaa jäi meilläkin mietintämyssyyn.

15.11.2011 tiistaina palloiltiin kotona eikä lähdetty agitreeneihin, kun loppuviikko oli kovin agipainotteista.

17.11.2011 torstain Juhan treeneissä oli taas mutkikkaita kuvioita. Lentäviä bortsuja oli meitä ennen ja ryhmän ainoana medinä meidän vuoro oli tänään viimeisenä. Ensi viikolla taas varmaan aloitamme medeistä...

19.11.2011 lauantaina lähdimme Lohjalle agikisoihin kolmelle radalle. Halli oli mukava, eikä siellä ollut ainakaan nyt kovaa ryysistä. Hallin muoto asettaa omat rajoituksensa radalle (pitkä suorakaide) ja lattian kaltevuus asettaa vielä omat rajoituksensa. Putket ja kepit olivat kaikilla radoilla T-kirjaimen muodossa, joko kepiteltiin suoraa putkea päin tai putkesta tultiin suoraan kepeille. Saldoina kolme hyllyä, mutta kaikissa mukavaa vauhtia ja onnistuneita pätkiä. Edelleen voi olla kyllä sitä mieltä, että putket imevät koiria, erityisesti punavalkoisia koiria...

Leevi & kartturi Taina (Veiko lienee Leevin enopuoli tai jotain...) starttasivat kolmosten uransa kahdella radalla hyllyllä ja oliko 10 virhepisteellä toiselta radalta!

20.11.2011 sunnuntaina ajoimme vielä Hyvinkäälle hyllyttelemään. Hyvinkään halli on nyt kyllä osoittautunut meille liian liukkaaksi, taas luisteltiin useammassa kohdassa.

21.11.2011 maanantaina Veiko pääsi nauttimaan hieronnasta ja muutamissa kohdissa huomasi viikonlopun kuusi rataa. Edestä lavat olivat tiukat (liukastelua!), vähän jumitusta takareisissä ja toisella puolella selkää, mutta hieronta kyllä avasi jumikohdat hyvin. Muutamaan herkulliseen kohtaan sai Veiko laseria ja ainakin kyljen murtumakohta tuntui seuraavana päivänä matalammalta. Veikolle on onneksi tiedossa nyt hierontaa säännöllisesti. Veiko vähän pelästyi, kun Sannan mies tuli pimeästä eteisestä ja Veiko oli peiton päällä kyljellään. Onneksi maksanpalat auttoivat ja Veikosta Sannan mies oli tämän jälkeen ihan jees! Aha, toi antaa herkkuja --> ei voi olla pelottava, tuumi Veiko. Lopuksi Veiko sai pienimuotoiset hepulit ja Sanna vähän ihmetteli, että mikä sille nyt tuli. Taisi vain Veikosta olla niin kovin mukavaa olla hierottavana. Veiko kyllä ei ollut ollenkaan varautunut vaan tohotti menemään. Saisikohan sitä malttia ostaa jostain purkista?

2 kommenttia:

  1. Kenen ratoja noi loppuviikon kisaradat oli? :) Jos saan olla utelias... eiku tiedonhaluinen...

    VastaaPoista
  2. Viitanen, Jalonen ja Lahikainen, näin ulkomuistista...

    VastaaPoista