tiistai 15. marraskuuta 2011

Viikko 45

06.11.2011 sunnuntaina emäntä ja Hensku talkoilivat Purinalla HSKH:n agikisoissa. Henrikalla talkoita oli ratahenkilönä ja emäntä puolestaan tutustui SAGI:n tulosohjelman saloihin, mukava päivä ja meni taas nopeasti. Illalla oli rally-tokoa ja Veiko oli taas niin pätevä.

08.11.2011 tiistaina tehiksen treeneissä oli kimuranttia Timo Rannikon rataa, jossa oli MM-radoilta otettuna kompia koko rata täynnä. Kepit olivat pussin ja u-putken välissä ja kepit pussin 'koteloa' päin olivat aika vaikeat, tuppasi jäämään se viimeinen väli kepittämättä. Putken suuntaan mentiin loppuun asti kepittelytkin.

10.11.2011 torstaina aloittelimme talvikauden jakson Oreniuksella. Tarjolla oli vauhdikas rataprofiili mm. kaksi suoraa putkea peräkkäin. Veikolla riitti vauhtia ja kahden suoran putken vauhdissa piti Henskun irrota hyvin, jotta ehti ohjaamaan Veikoa kakkosputken jälkeen seuraavalle hypylle.

12.11.2011 lauantaina ajoimme Lietoon ATT:n hallille kolmeen starttiin. Hyvä kisapaikka ja mukava kisayleisö, mutta tulokset jäivät laihoiksi. Jälkimmäinen agirata ja hyppyrata olivat yhtä virhettä (pientä ohjaussäätöä...) lukuun ottamatta hyviä, kontaktit toimi ja kepit hyvällä rytmillä. Viimeisen radan lopuun Hensku vaihtoi ohjaustaan ja teki kuten moni muukin oli tehnyt häntä ennen ja Veikokin osasi mennä tälläkin ohjauksella. Ekaa rataa ei ole kokonaan videolla, kun kuvaajaa taas jännitti. Pitäisi varmaan ottaa jotain rauhoittavaa ennen kuvaamista, vaikka suklaata tai jotain.

13.11.2011 sunnuntaina ja isänpäivänä Veiko pääsi parille pitkälle lenkille ja illalla rally-tokoon. Lauantain matkustaminen ja kisaaminen ja hyvät lenkit ja puuhailut tekivät tehtävänsä ja meillä oli illalla melko rauhallinen koira.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti