lauantai 5. marraskuuta 2011

Viikolla tapahtunutta mm. HYL5

30.10.2011 sunnuntaina aloitimme Veikon kanssa Heiluvissa Hännissä rally-tokon jatkokurssin. Meitä oli paikalla vain kolme, nuori kultsunarttu ja 7v sekarotuinen kultaista isompi uros ja me. Harjoittelimme muutamaa alokasluokan liiketta muistin virkistämiseksi ja muutamia uusia avoimen luokan liikkeitä. Veikolla oli hieno vire koko ajan, kun emäntä vain muisti olla yhtä nopea kuin koiransakin. Jospa tässäkin lajissa uskaltautuisimme kisaamaan vaikka talven aikana, aika näyttää.

01.11.2011 tiistaina tehiksen treeneissä Veikolla oli tosi hyvä vire, rimat oli 45 cm:ssä eikä ongelmia hyppäämisen suhteen ollut. Putkijarrutusta pitää taas muistutella mieliin, kun Veiko tulee putkista satanen lasissa... Hyvän radan koulutti tänään Sari Vähäniitty.

03.11.2011 torstain treenit jätettiin väliin, kun lauantaille oli jo agilitymenoa. Venyttelimme ja tasapainoilimme kotioloissa.

05.11.2011 lauantaina suuntasimme 5 kuukauden kisatauon jälkeen agiradoille Hyvinkäälle JANKK:n kisoihin. Veikolle oli ilmoitettu kahdelle radalle, yhteen hyppyyn ja agiin. Veiko oli niin niin fiiliksissä, kun se pääsi kisapaikalle, ettei meinannut housuissaan pysyä. Muut koirat eivät haitanneet, kun Veiko tiesi tulleensa A-GI-LI-TY-HAL-LIIN! Odotellessaan vuoroaan radalle Veiko piippasi minkä kerkesi ja veti itsensä suorastaa radalle. Jes, mut on vihdoinkin tuotu tänne takas, tuntui Veiko ajattelevan. Ensimmäiselle radalle Veiko lähti kyllä ihan turhan innoissaan, eikä ollut Henrikan sanojen mukaan kuulolla ollenkaan. Mutta Veikolla oli ihan si-ka kivaa, lukuunottamatta mahalaskua ja liukastumista putken ja hypyn jäkeen, kun Veikolla hirtti kaasu kiinni.


Henri Luomalan ratakuvat ovat myös täällä.
Agilityradalle Veiko lähti jo paljon maltillisemmin. Henrikalla oli sekunnin black out (kierrättääkö koiran oikeaan vai vasempaan) keinun jälkeiselle hypylle ja Veikolle siitä viitonen kiellosta (aika -4,44). Muuten hienoa ja siistiä rataa ja koira oli hienosti kuulolla. Paikalla olivat myös muut punavalkoiset Koda, Fico, Robi, Aida ja Lily. Lilylle hienosti hyppyserti ekalta radalta.

ps. Kumpi on kooikerista pelottavampi: musta kääpiösnautseriuros omistajansa kanssa (ei heijastimia!) vai 3 lasta, joista kahdella oli batman-viitat ja kaikilla omat pienet konekiväärit (ja saavutaan meitä kohden suoraan pimeästä huutaen ja viitat liehuen)? No, tietenkin se snautseri :) kun batmanit oli lapsia, eikä ne ole pelottavia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti