sunnuntai 19. tammikuuta 2014

LÄGI ja Lahden pentunäyttely

Ohjaajan nimipäivän kunniaksi lähdimme jo puoli kahdeksan ajamaan kohti Ojankoa ja LÄGI:n kolmosluokan kisoja. Medit aloittivat klo 8.30 ja pakkasta oli -16, kun lähdettiin.

Ensimmäiseltä agiradalta tuli hyvä nollatulos, rata ei ollut niitä yksinkertaisimpia. Toiselta agiradalta hylly, kun Veiko jäi selän taakse ja valitsi putken... todistettavasti putket syövät kooikereita. Kolmas rata oli hyppäri ja siltä tuli myös mukava nolla. Isäntä tuli Hilaryn kanssa hallille kolmannen radan alkuun, kun lähdimme suoraan Ojangosta kohti Lahden pentunäyttelyä. Ohjaaja lähti toisella autolla Veikon kanssa kotiin ja me lähdimme kohti Lahtea.




Lahdessa oli ilmoitettu 4 pentua, mutta Vonne ei tullut paikalle pieniin narttupentuihin (5-7 kk). Isoissa narttupennuissa oli 3 pentua: Hilary, Prinka ja Weera. Kaikki saivat hyvät arvostelut ja tällä kertaa varmaan taas ikä vei voiton, kun Hilary oli viimeisen pentunäyttelynsä ROP-pentu.

PEK1 KP PN1 ROP-pentu
Erinomaiset rungon mittasuhteet omaava kaunislinjainen narttu. Erinomainen pää & ilme. Hyvät korvakorut, hyvin kulmautunut ja rakentunut edestä. tasapainoinenrunko. Hyvä karvapeite. Liikkuu hyvin. Erinomainen käytös. Syvästi kiintynyt omistajaan. Suhtautuminen tuomariin: rodunomainen lähestyttäessä.
Tuomari: Tanya Ahlman-Stockmari (0 +4 pentua)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti