lauantai 2. toukokuuta 2020

Unnan 1. viikko

Lauantai 25.05.2020
Unna pääsi leikkimään ja tutustumaan Sim sheltiin ja pariin uuteen ihmiseen. Sim oli vielä himppusen liian nopea, mutta hyvä parivaljakko tästä saadaan. Jenna otti meistä hienoja kaverikuvia.

© Jenna Caloander, Minimonsin
© Jenna Caloander, Minimonsin

Sunnuntai 26.05.
Isäntä tuli tutustumaan Unnaan Tikkurilassa. Tutustumista isoon valkoiseen Tumaniin ja hänen perheeseensä. Tuman oli ehkä vähän liian jännittävä, mutta perheen koti oli kiva ja ihmiset myös.

Maanantai 27.05.2020
Unna näki Ionan kolme reipasta shelttipentua. Unnalle paikka oli vielä outo, eikä mustaturkkiset sheltinpennut saaneet Unnaa vakuuttuneeksi. Paikkoja tutkittiin, mutta uusia ääniä oli tosi paljon ja niitä ihmeteltiin. Seuraavan kerran tavataankin enää Ionan yksi pentu (Ness), kun kaksi muuta ovat jo lähteneet uusiin koteihinsa.

Hei, kuka sinä olet?
Tiistai 28.04.2020
Tiistaina Unna tuli pariksi tunniksi tutustumaan Puistolaan. Veiko joutui valitettavasti portin taakse ja vähän Unnaa mietitytty mistä tuo ääntely kuuluu. Reippaasti tutustuttiin koko taloon. Leikittiin takapihalla ja talon päädyssä ja syötiin ja nukuttiin.


Keskiviikko 29.04.2020
Hilary ja Unna tulivat Puistolaan tutustumaan kakkoskotiin ja Veiko siirtyi Tikkurilaan luxus hemmottelulomalle ohjaajan luokse. Veiko näkyi nukkuvan sohvalla kainalossa tai ihan jalkoja vasten painautuneena. Unna tutustui lisää Puistolan sisätiloihin sekä takapihaan, jota täytyy vielä tilkitä lisää, ettei löydy Unnan mentäviä poistumisteitä. Hilary komentaa ja rauhallinen Unna sopii Hilarylle, mutta iltavilli Unna ei. Autoiltiin hakemaan Elinalta pari pantaa ja takkia ja kokeiltiin nettikirppikseltä ostettua jumppapomppaa (31). Unna ei hätkähtänyt takkia vaan jatkoi menoaa yhtä villinä, kuin ilman pomppaakin.

Unna jumppapomppa (31)
Torstai 30.04.2020
Leikittiin lisää takapihalla ja sisällä ja paistettiin munkkeja ja korvapuusteja sekä tehtiin saavillinen Heikki-vaarin italiansalaattia. Jaettiin munkit isovanhemmille kahteen talouteen sekä isonveljen ja ohjaajan koteihin. Unna pääsi munkkien vientireissulle autolla Töölöön ja tapasi Outi-mummun, kulki kassissa  vilkkaan liikenteen takia ja mummun rapun rämisevällä veräjähissillä. Illalla otettiin kunnon iltavillit rallit takapihalla. Torstaina sattui yksi pissavahinko kylppärin lattialle.

Unna ja mummu
Perjantai 01.05.2020
Yöllä herättiin pari kertaa ja käytiin pihalla. Aamupäivän villitykset takapihalla, märällä kasteisella nurmikolla ja kukkapenkissä tiesivät tutustumista suihkuun ja pyyhkeeseen. Kahden päivän Puistolassa oleilun aikana kaikki muut pissat ja kakat tehtiin ulos, yhtä pissavahinkoa lukuun ottamatta. Hyvä Unna! Leikkittiin leluilla meidän taloyhtiön päädyssä ja kierrettiin taloa, kuin suurta maailmaa. Naapurin Milla snautseri jännitti, kun se haukkui juuri, kun Unna ehti aidalle Hillon viereen, eikä se aidan raosta nähnyt kuka siellä oli. Naapurin pariskuntakin tavattiin hiekkatiellä.

Unna teki ensimmäistä kertaa ns. 10min -lenkin yhdessä Hillon kanssa Illalla Hilary pyysi Unnaa sisällä ensimmäistä kertaa leikkimään <3 Tasan viikko siinä meni, että Hilary sulatti Unnan ja näytti siltä, että yhdessä oleminen Puistolassa ja minun hyväksyntä Hillon ja Unnan väleihin antoi Hilarylle luottoa siihen, että Unna on laumassa ok. Veikon käytös on vielä vähän arvoitus, mutta josko ikä olisi tehnyt siitäkin jo sallivamman, jää nähtäväksi.

Veikon peti on i-ha-na

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti