lauantai 16. toukokuuta 2020

Unnan 3. viikko

Lauantai 09.05.2020
Aamulla teimme Puistolassa kartion kiertoa. Hilary jumppasi myös up-downit. Päivällä ohjaaja ja Jani ottivat Hilaryn ja Unnan ja kävivät katsomassa Herttoniemen puistossa kirsikankukkia.

Minä ja isäntä lähdimme Pirkkalaan tapaamaan siskon perhettä ja siellä olevaa pientä poikaa, joka onkin jo oppinut ryömimään. Illalla kävimme vielä leikkimässä Petran Beean kanssa 'katolla' ja oli oikein hyvät leikit.


Sunnuntai 09.05.2020
Aamulla leivoin britatortun ja isäntä valmisteli grilliin lihaa, kasviksia parsaa&pekonia, halloumia, tsatsikia yms. Saatiin ohjaaja ja Jani, isoveli avokkinsa ja mummu vielä koronakaranteenista syömään. Syötiin ulkona ja pidettiin turvavälit.

Illalla lenkki kolmen koplan kanssa, Jani ja Unna, ohjaaja Hillon kanssa ja minä Veikon kanssa. Unnaa kiinnosti Veiko, mutta samaa ei voi sanoa toisten päin. Veikosta Unnassa ei ollut vielä mitää tuoksuteltavaa. Keitetty broileri maistui herkkuna. Iltavillit pihalla ja sisällä.

Hilary on kiltisti
Maanantai 11.05.2020
Helsingissä satoi räntää ja oli varsin koleaa. Lähdimme ohjaajan ja Hilaryn+Unnan kanssa ajelemaan junalla ja päädyimme ostoksille Triplaan. Hilary ja Unna leikkivät kauppakeskuksen lattialla ja kävimme Mustissa ja Mirrissä. Ei me mitään oltu ostamassa, mutta uusien valjaitten kanssa tultiin kotiin. Unna pääsi myös Triplan Mustin ja Mirrin instaan. Mummun rannekelloon vaihdettiin paristo ja uusi ranneke entisen tilalle, ei ollut hukkareissu. Illaksi tyttökoirat siirtyivät Tiksiin.
Unna paikallaan
Tiistai 12.05.2020
Tiistaina käytiin leikkimässä tasan viikkoa nuoremman Ness sheltin kanssa. Juostiin ja painittiin.

Unna ja Ness


Keskiviikko 13.05.2020
Kävimme ohjaajan kanssa Heurekan nurmikolla tekemässä pienet treenit. Omat hypyt otettiin mukaan ja Hilary sai tehdä parit tekniikat ja Unna juosta lelupalkalle ohjaajan liikkeen kanssa. Paikalla oli myös paljon muita koiria, joten haukkumista ja ohituksia tuli myös harjoiteltua. Heurekan parkkiksella oli näyttelytreenit ja niitä katsottiin hetki, paljon erilaisia ja värisiä koiria. Täytyy mennä itsekin joku kerta, kunhan saadaan rokotukset ensin kuntoon.

Torstai 14.05.2020
Torstaina käytiin Myllypurossa tapaamassa rotuun tutustujia ja muita kooikereita. Oli tosi kylma ja satoi räntää.

Perjantai 15.05.2020
Veiko on nauttinut Unnan puruluista, jollaisia ei ole vuosiin enää suostunut syömään.


Veiko 'lastumies' Pelkonen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti