lauantai 23. toukokuuta 2020

Unnan 4.viikko

Lauantai 16.05.2020
Satoi melkein koko päivän. Kävimme Kepeä Taipaleen varastomyymälässä ostoksilla, erittäin tarpeellisia leluostoksia tulikin tehtyä. Kävimme myös Koiramäen pajutallilla, mutta ei ostettu mitään. Puntarissa käytiin ja Unna painoi 3,9 kg. Unnan maha on ollut löysällä ja nyt vaihdammekin pois Britt Caren pentunnappulasta tutumpaan Golden Eagleen, jahka maha rauhoittuu ensin.

Illalla kävimme yhteisen lenkin Veiko-Hilary-Unna ja Veiko halusi kahteen otteeseen haistella Unnaa ja oli itse aloitteen tekijä ja rauhallisesti kiinnostunut. Unna käveli lenkin takaperin, koska Veiko tuli porukan viimeisenä ja se oli Unnasta kovin mielenkiintoista.

Sunnuntai 17.05.2020
Sunnuntaina Unna tapasi auspai Reinon painien merkeissä.


Maanantai 18.05.2020
Hilaryn 7v syntymäpäivä. Unnan maha ollut ruikulilla viikonloppuna, todennäköisesti Britt Caren ruoka ei isoina määrinä sovi, koska kakkaa tulee liikaa. Vaihdamme maitohappojen kera Golden Eagleen.

Tiistai 19.05.2020
Ojangossa. Hilarylle oli varattu treeniaikaa Ojangon ulkokentiltä ja kävimme samalla tutustumassa paikkaan myös Unnan kanssa. Ei haitannut keilun kolinat ja lähti lelun perään kentällä ongelmitta. Kävimme myös hyppelemässä vesisateessa valkovuokkojen seassa.Keskiviikko 20.05.2020
Viikon parhaat pentupainit auskel Tillyn kanssa. Hilaryn paras kelpiekaveri on Tillyn 'isosisko' Typy.


Torstai 21.05.2020 (helatorstai)
Käytiin Firan hiekkamontuilla Unnan ja Hilaryn kanssa. Liikkeellä oli tosi paljon fillareita ja mopoja. Meidän löydettyä pienen rauhallisen hiemen, ehdimme olla vain hetken, kun paikalle saapui nainen kolmen ison koiran kanssa. Kaksi sakemammia ja yksi valkoinen paimen ja kaikki irti... Pakko sen tädin oli tulla samaan kohtaan, kun olisi ollut useampi paikka valita. Ei vaivautunut edes kysymään. että voiko tulla. Otimme koirat kainaloon ja poistuimme.

Puistolassa oltiin kolmen koiran kanssa, kompostiaita erottaaa vielä Unnan ja Veikon, Hilary on aina tarpeen mukaan kummalla tahansa puolella. Veiko oli yllättävän rauhallinen ollakseen Veiko. Kartion kierto on hyvällä mallilla.


Perjantai 22.05.2020
Päivällä kävimme Haltialan pelloilla ja katsomatta kukkoja, vuohia ja lihakarjaa. Paikalla oli paljon ihmisiä, kun porukka piti vapaana helatorstain jälkeisen perjantain.


Autoiltiin kolmen koiran kanssa ja Unna sai kokeilla matkustamista pelkääjän jalkatilassa. Hyvin sujui, nukahti nopeasti. Joskus voi tulla vastaan tilanne, jolloin ei olekaan takakontin häkkiä tai edes koiran turvavyövaljaita käytettävissä ja koiraa on kuljetettava autolla. Silloin on hyvä osata matkustaa myös jalkatilassa.

Kaikki kolme koiraa päivän saman katon alla, lenkit tehtiin vähän eri kokoonpanoilla. Veikoa tuntuu enemmän kiinnostavan Unnan ruoka, kuin itse Unna. Veiko lähti yöksi Tiksiin ja tytöt jäivät Puistolaan. Unna sai Canex -madotuksen, koska ensi viikolla on ensimmäiset rokotukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti