sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Kuulumisia, again

Mennyt viikko oli meidän mittapuun mukaan normaali työviikko kiireineen kaikkineen.

Tiistaina 20.09.2011 olimme illalla tehiksen agitreeneissä. Nyt oli jo polvileikkauksestaan toipuva Jaakko Knuutti oli vetämässä treenit. Kimuranttia rataa oli Jaakko rakentanut paikka paikoin ja hyviä onnistumisiakin mahtui mukaan. Myös treenattavaa jäi taas seuraavaan kertaan ;)

Keskiviikkona 21.09.2011 nuorempi Veikon emännistä istui englannin yo-kirjoituksissa...

Torstaina 22.09.2011 Sanna oli kokoustamassa ja Hensku ja Elina saivat pitää kentän kahdestaan, kun muut ryhmäläiset eivät vaivauneet paikalle iltapäivän epävakaisen sään takia. Illaksi oli luvattu tasaista sadetta, mutta kuudesta seitsemään ei ainakaan satanut Ojangossa... Elina teki muutaman hypyn ja keppien harjoituksen ja Hensku rakensi pitkän hyppysuoran eri korkuisilla rimoilla ja puomi/pussi erottelua. Treenit olivat lyhyet ja ytimekkäät, kepit tehtiin Elinan ratapätkällä kahdesti ja molemmat kerrat menivät hyvin. Ihanaa huomata, että viidentoista viikon kepittömyys ei haittaa keppien rytmityksessä, Henskun liikesuunta toki vaikuttaa vielä.

Lauantaina 24.09.2011 Hensku järjesti meille pikaisen aamuherätyksen, kun oli pikkuautollamme matkalla töihin Kirkkonummelle. Peugeottimme otti ja leikkasi kiinni Kehä III:lla ja Hensku oli ajanut savuavan auton tiensivuun ja soitti pelästyneenä meille. No, ajoimme puolessa tunnissa paikalle ja isäntä vei Henrikan töihin ja minä jäin odottamaan hinausautoa. 1,5 tuntia sain odotella ennen kuin hinausauto tuli ja sen kyydissä pääsin autoliikkeen pihaan. Peugeot oli ollut maanantaina huollossa ko. autoliikkeessä, joten huollossa ei tainnut mennä kaikki ihan kohdalleen. Huomenna maanantaina lupasivat soittaa sieltä ja kertoa mikä hajosi! Auto on juuri vuoden ikäinen, joten mitäköhän ne siellä autoliikkeessä oikein huolsivat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti