torstai 8. syyskuuta 2011

Sataa, sataa ropisee

Sunnuntaina 4.9.2011 olimme näyttelytreeneissä. Veiko patsasteli kuten ennenkin eikä sitä huolettanut ollenkaan muut koirat. Pöytätreeniäkin saatiin, eikä siinäkään ollut mitään ongelmaa.

Tiistaina 6.9.2011 tehiksen treenit olivat ihme ja kumma kyllä, lähes sateettomat. Tällä viikolla on vettä tullut joka välissä ja reilusti, mutta onneksi tehiksen treenien aikaan ei satanut. Kouluttajana oli vielä tällä viikolla Anu Niemi ja kimurantteja kuvioita oli radalle pistetty peräjälkeen. Kontakti olivat mukana Veikon reeneissä ensimmäistä kertaa eikä hetkeäkään epäröinyt nousta A:lle tai juosta puomille. Kepit vielä feidattiin tällä kertaa. Rimat olivat jo minimitoissa sellaiset 30 cm. Tässä pieni pätkä todistusaineistoa.

Keskiviikkona 7.9.2011 ehdin tehdä pidemmän n. 3,5 km lenkin ennen kuin sade alkoi. Iltapissalenkki olikin kaatosateessa sitten vain nopea pyrähdys.

Torstaina Sannan agitreeneissä ei sitten ollut poutaa vaan satoi, satoi, satoi... Radalla oli kolme eri pistettä, jossa treenattiin mm. takaaleikkauksia ja tiukkoja käännösiä. Veikon radat sujuivat toosi hienosti! Tässä väliin vähän kuvia ratapätkistä, Sanna-open agitreenit -blogista lainattuina. Viimeisessä treenissä Veiko teki myös itse yhden omatoimisen keinun, kun Hensku käveli keinun ohitse. Keinu tehtiin kävelyvauhdilla eikä siinäkään ollut mitään ongelmia. Sateen takia Henrika ei ollut ottamassa keinua mukaan tähän ohjauskuvioon, mutta eipä tuo yksi keinu haitannut.

http://agitreenit.vuodatus.net/
Sannan agitreeniblogi
Treenien aikana tai siinä välissä tuli talkoiltua työmaakonttia siivoamalla ja roskia keräämällä. Vaikka satoi oli tuota talkooväkeä paikalla yllättävän paljon. Ja huomenna sitten taas Ojankoon, Tehis Cupin 2. osakilpailu ja talkootyötä taas luvassa. Toivottavasti ne sadepilvet sitten ymmärtävät kiertää Ojangon...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti