sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Reenejä ja startteja

Emännän viikko meni talviflunssan kourissa. Puolessa välissä viikkoa haettiin vauhtia apteekista ja jo alkoi pöpöt nujertua. Tauti kaatoi loppuviikosta myös isännän, mutta abi ei onneksi saanut tartuntaa (ainakaan siis vielä). Onneksemme koiruudella on kaksi omistajaa ja kolme lenkittäjää, muutoin olisi Veikon viikon kohokohta olisi ollut olla vuoteenlämmittäjänä.

Tiistaina Hensku ja Veiko olivat tehiksen treeneissä Timo Rannikon radalla. Kenttä oli kuulemma tungettu täyteen esteitä ja nopeasti piti juosta päin seinää ohi putkien...

Torstaina tehokaksikko kävi Inan treeneissä (Sanna työmatkalla). Treeneissä oli kuulemma kaksi mukavaa tehtävää. Hyppyneliö ja putki/puomierottelua. Jälkimmäinen oli ollut erityisesti Veikon mieleen. Ja radalla nähtiin myös aito ihanainen pomppiva lambi.

Lauantaina tuli tehtyä HSKH:n avajaiskisoissa koetoimitsijaharjoittelu pöytäkirjan pitäjänä kakkosten radalla. Vaatteita oli päällä kuin Michelin-miehellä konsanaan. Vähän oli liian pitkä matka tuomarisihteeriltä toimistoon, muutoin meni mukavasti.

Sunnuntaina HSKH:n avajaiskisoissa Vuokkoset Areenalla oli parilla kaksi rataa, joilta molemmilta hyllyt. Viitasen Anne oli tehnyt taas tosi tiukat radat eikä mitään nollajuhlaa ollut  missään luokassa. Onneksi kisoja sai seurata myös kotisohvalta, kiitos online-tulospalvelun. Lauantaina oli ollut Lohjalla Viitasen mediradalla tasan nolla tulosta, kun kukaan ei onnistunut saamaan edes virhepisteistä tulosta, oliskohan ollut liian vaikea rataprofiili.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti