sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Toivomme parempaa vuotta 2012

30.12.2011 perjantaina saimme Miamin ja New Yorkin nähneen L+V parivaljakon kotiin. Matka oli mennyt mukavasti ja varmaan kaikki antamamme taalat oli käytetty viimeiseen killinkiin asti. Hienoja tuliaisiakin saatiin.

31.12.2011 lauantaina päiväksi olimme suunnitelleet kaupassa käyntiä ja Makuunissa käyntiä. Avasin aamukahvin jälkeen iPadin ja huomasin heti facen päivityksistä, Loki oli päässyt karkuun Espoon Leppävaarassa. Päätin siltä istumalta lähtetä itse Veikon kanssa Leppävaaraan, jos meistä olisi ollut mitään apua etsintöihin. Suvi oli samaan aikaan koneella ja sovin, että otan hänet matkalla kyytiin. Miko ja Loki ovat kavereita ja Loki voisi tulla mahdollisesti myös Mikon ja Suvin luokse. Tainalta tuli viestiä, että Loki oli nähty Sellon puolella. Ehdimmekin ajaa Sellon ympräri ja laitoimme auton parkkiin. Suvi lähti kiertelemään Sellon vierustoja ja minä suuntasin puistokujaa pitkin ja pysäyttelin vastaantulijoita. Yksi pystykorvanarttu nähtiin ja omistaja lupasi käydä läheisessä koirapuistossa katsomassa näkyisikö Lokia sillä suunnalla. Pystisnartulla oli juoksut, joten se olisi ollut myös Lokille hyvä houkutus. Suvi soittikin melko pian ja Tainalta oli tullut huojentava viesti, että Loki oli hetki sitten löytynyt radan varresta (meistä katsoen Sellon toiselta puolelta). Ystävällinen VR:n ratamies oli houkutellut Lokia keittokinkulla (oli jopa ostanut sitä kaupasta!) ja saanut kuin saanutkin pelästyneen Lokin kiinni. Tästä toimesta täytyy kyllä antaa VR:lle täydet pisteet! Paluumatkalla vein Suvin ja Mikon kotiin ja itse jatkoin vielä kauppaan.

Muutoin lauantaina yritimme lenkkeillä ei niin paukkuvaan aikaan, mutta enää kuuden jälkeen illalla se ei oikein onnistunut. Olimme palstoilla kävelemässä, kun nuoret päättivät ampua isoja raketteja. Katselimme ja kuuntelimme Veken kanssa raketteja ja päätimme kuitenkin suunnata loppulenkin vähän rauhallisemmille kulmille. Jos palstoilla ei onnistunut palloilu, niin taloyhtiön pihalla sitten heittelimme narupalloa ja vähän saimm ylimääräisiä kierroksia purettua. Silloinkin paukkui ja välähteli, mutta se ei meidän palloilua haitannut. Myöhemmin Veiko sai vielä maksalaatikolla täytetyn kongin illan viihdykkeeksi ja ulkoa kuuluvat pamaukset eivät kyllä häirinneet tätä kulinaristia. Näin kaupungissa asuvana vain harmittaa tuo älytön roskailu ja pullojen/tölkkien jättäminen niille sijoilleen, kun juomat on juotu. Tyhjät tölkit suorastaan tipahtavat juojan käsistä juuri siihen missä ollaan.

Tänään olimme Tuomarinkylässä lenkillä aurinkoisessa talvisäässä. Porukkaa oli muutenkin paljon liikkeellä. Hetkittäin pystyin pitämään Veikoakin irti, mutta enimmäkseen piti kävellä hihnassa, kun vastaan tuli mm. hevosia.

Toivottavasti meidän tästä alkaneesta vuodesta tulee terveydellisesti parempi, kuin menneestä vuodesta. Puolet viime vuodesta meni kesäkuun alun härdellin aiheuttamien vaivojen hoitamiseen ja harrastusten osalta ei ollut niin aktiivista, kuin olimme alunperin suunnitelleet. Onneksi selvisimme hengissä. Eiköhän me tänä vuonna muutaman kerran pyörähdetä näyttelykehissäkin, vaikka vain emännän virkistämiseksi jos ei muuten. Agia reenaillaan ja kisataan siten miten Henskun kevään koulukiireet vain antavat myöten. Toivottavasti sillä rintamalla saamme myös tuloksia. Näillä mennään kevättä ja kesää kohden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti