tiistai 3. tammikuuta 2012

Vuokkoset

Tänään pääsimme ensimmisiin tehiksen treeneihin upouudelle Vuokkoset Areenalle. On se vaan eri kiva nimi meidän hallilla :)

Tehiksen treenit veti tänään Taneli, joka oli tehnyt meille Top Teamin treeniradasta sovelletun version. Teimme radan pätkissä, jotta vauhti säilyi. Hallilla on melko korkeat väliaidat, joista ei näe läpi ja matalammat aidat katsomon reunalle. Peterin ja Sadeen tytär Nena otti ja hyppäsi polvenkorkuisen väliaidan yli juuri, kun Veiko suoritti rataa kohden katsojia. Nena ehdittiin nostaa kyllä radalta pois, mutta pääsi yllättämään Sadunkin. Oliskos ollut äidin pomppulahjoja tässä tytössä? Veiko onneksi jatkoi rataa välikohtauksen jälkeen, mutta Hensku sanoi kyllä vain tajunneensa, että Nena on radalla ja ohjaa itse Veikoa suoraan sitä kohden!

Muutoin pimeässä Ojangossa on ihan mukava kävellä, mutta tänään tuli jäähdyttelyssä vastaan kuusi irrallista bortsua, joista vain yhdellä oli vilkkuvalo. Henrika kääntyi ja palasi autolle ja odoteltiin, että ottavat koiransa kiinni. Olivatpas ne kuinka kilttejä tahansa, niin ei niitä kerralla kuutta mustaa bortsua halua nähdä samoilla kohdin, missä rotikkakin on kohdattu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti