torstai 2. kesäkuuta 2011

Kaikkein paskin päivä, osa II

Aamukahvin jälkeen päätimme puhdistaa kolmen hengen voimin Veikon haavat ohjeen mukaan. Veikon vasempaan kylkeen oli noussut pieniä kuhmuja joita siinä ei mielestäni edellisenä iltana/yöllä vielä ollut. Tulimme siihen tulokseen, että ne on näytettävä lääkärille ja pakkasimme Veikon häkkiin ja nostimme häkin autoon ja matkasimme takaisin Viikkiin.

Viikissä oli ainakin 7 koiraa jonossa, joten odottelmme melkein 2 tuntia, ennen kuin mitään tapahtui. Kävimme ulkona pissattamassa Veikoa ja löysimme Viikin Gardeniasta kahvilan ja ostimme jäätelöt, kun niitä on Henrikalle ihan määrätty nyt lääkkeeksikin. Veikon tutki ensin hoitaja ja piti laittaa kuonokoppaakin, kun Veikon kylki oli tosi arka. Lääkäri saapui taas pitkän odottelun jälkeen (hyvä syy, elvytystehtävä) ja totesi, että yhdessa vasemmanpuoleisessa kylkiluussa saatttaa olla murtuma. No, Veikoa rauhoiteltiin lisää ja pistettiin tippaletkun paikka nyt vasempaan etutassuun (eilen oli oikeassa). Omin jaloin rauhoitettu Veiko lähti röngeniin. Röntgenlääkäri vahvistaa vielä kuvat, ei vaan ollut tänään paikalla, mutta murtumaepäily nyt on ainakin. Pääsimme melkein kuuden tunnin lääkärireissun jälkeen taas kotiin. Illalla Veikolle maistuivat nakkiin käärityt iltalääkkeet ja oma ruoka. Parit lyhyet pissareissut tehtiin. Mitähän sitten ensi yönä tai huomenna. Oma pää on niin raskas vit......sta, ettei mitään rajaa.

Skannasin laskut ja laiton ne hyökänneen koiran omistajalle. Lupasi maksaa ne asap. Hän otti itse vastuun koiransa teoista, siitä voi nostaa hänelle hattua. On myös luvannut tulla treeniavuksi, sitten ja toivottavasti kun sitä vielä tarvitaan.

Kotona isäntä oli tehnyt ruokaa ja pessyt pyykit, kyllä meidän kelpaa.

5 kommenttia:

  1. Hei, todella ikävä juttu. Pikaista paranemista Veikolle. Toivottavasti luita ei olisi murtunut. Terveisin, Alvarin Omistaja

    VastaaPoista
  2. Nuo kennelpojat ovat kyllä korvaamaton apu silloin kun tarvitaan. Voimia Kaisa, kyllä se siitä. Veiko on Supermies, kyllä hän tästä pääsee ohi ja kohta jo kiitää radalla taas täysiä. Ehkä Piiran käsittelyä myös tarvitaan, ja henkistä valmennusta. Parantukaa pian!

    toivoo kasvattaja Anne T

    VastaaPoista
  3. Veiko-parka. Ajatukset on teidän luonanne, voimia ja jaksamista. Veiko on kovaa tekoa, eiköhän tästäkin selvitä.
    Rapsutuksia Veikkoselle.

    VastaaPoista
  4. Voimia ja pikaista paranemista Veikolle!

    VastaaPoista
  5. Voimia ja rapsutuksia Vekelle!!!

    T: Jake

    VastaaPoista