sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Sunnuntai

Veiko vietti rauhallisen pyhäpäivän, ruoka maistui ja välillä viilennettiin oloa märällä pyyhkeellä. Juuri nyt emme osaa arvostaa näitä ulkolämpötiloja, no kai se on parempaa kuin vesisade kuitenkin.

Aamupäivä meni torkkuessa, kun tuli viime yönä tehdyksi se päivystyreissu Henrikan kanssa. Ja Makuunin videohoitoa jatkettiin Henrikalle ja vähän taas on syöty soppaa ja jätskiä. Lääkkeistä tuleva huono olo on vaan kovin ärsyttävää. Tietää kyllä, että pitää syödä mutta kun ei vaan voi. Tessun kanssa juteltiin puhelimessa ja tätä samaa sanoi tätikin...

Laura imuroi koko kämpän eikä Veiko korvaansa lotkauttanut moiselle, melkein piti nostaa pois imurin alta. Iltalenkillä piti kakoille potkia maata peitoksi ja merkkailtiin jo useampi heinäntupsuja nuuskuttelujen kera. Ulos meneminen on ihan ok, ehkä väsynyttä mutta ulkona mennään melko normaalisti, vauhtia pitää kyllä rajoittaa. Ja nappulakippoon uppoava mitta sai jo Veikon melko nopeasti paikalle, vaikka ruuan kerjääminen ja jääkaapin avaaminen eivät vielä aiheuta salamareaktioita niin pari kertaa tuli nopeasti paikalle, kun kuuli että on herkkua jaossa. Tänään jätettiin tulehduskipulääkkeestä annokset sekä aamulla että illalla puoleen. Ylva sanoi, ettei sitä kannata lopettaa kuin seinään vaan tiputtaa annos vähitellen. Ja huomenna pitäisi tulehduskipulääkkeestä olla viimeiset tabletit, kun sitä ei saa syödä viittä päivää enempää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti