perjantai 26. elokuuta 2011

Ja nyt on taas jo tiistai ja tehis...

Torstaina Henrika ja Veiko reenailivat agilityä Sannan opissa. Mukana oli myös toinen ryhmän kooikereista eli Veikon kooikerihastus Taika (tunne ei välttämättä ole molemminpuolinen). Petra toi näytille myös pikkuisen Gimman (Estaika’s Gossip Girl), joka oli hurmaamassa muita agiliitäjiä. Veikolla oli kyllä taas virtaa ja pitkällä mukavalla suoralla Veiko irtosi hyppysarjan jälkeen putkeen eikä Henrika ehtinyt kuin ihmetellä, että ”Oho, sehän meni jo!”. Kentällä Veiko ei vilkuillut muualle… Lopuksi Hensku ja Veiko kävelivät onnettomuus parkkipaikalla ja nyt menivät jo ainakin parkkipaikan puoleen väliin.

Perjantaina lähdimme Veikon kanssa kohti Tampereen Hervantaa. Menomatkalla kävimme Onnenkoirassa uimassa ja Veikoa hieman häiritsi paikalla olleet 3 cavalierurosta. Aiemmilla kerroilla olemme uineet aivan yksin ja nyt Veiko kuunteli kyllä lierojen kommentoitia kovasti, no, ehkä staffikokemus edesauttoi… Perjantaina nautimme vielä mukavista Hervantalaisista ulkoilumaastoista ja Lauran seurasta. Laura olikin leiponut meille sämpylöitä ja pizzaa, nam! Matkaa Helsingistä Virroille olisi ollut noin 280 km ja tällä pysähdyksellä saatoimme puolittaa ajomatkat.

Lauantaina Veiko jäi Hervantaan Lauran luokse päivähoitoon, kun lähdin itse kohti Kooikereitten kesäpäiviä ja yhdistyksen ylimääräistä kokousta. Kesäpäivät pidettiin Virroilla (Nuorisokeskus Marttinen) ja oli kyllä todella hieno paikka! Paikan ponikin oli oikean värinen :D Ehdin katsoa yhden ryhmän agilityä ja ryhmää opetti Petteri. Yhdistyksen ylimääräisessä kokouksessa käsiteltiin JTO, yhdistyksen uudet säännöt ja valittiin puheenjohtajaksi Petteri Kerminen ja hallituksen jäseneksi Anitta Kerminen. Ja kokouksesta selvisimme noin puolessatoista tunnissa! Ehdin vielä pyörähtää lomakylän puolella ja lähdin ajamaan takaisin Hervantaan. Veiko pääsi vielä Ahvenisjärven laitamille ja ainakin sorsat olivat Veikosta tosi kivoja. Veiko pohti pitkään pitääkö kastaa tassut, jotta pääsisi sorsia lähemmäksi, mutta jätti sitten kastelematta puhtaat valkoiset tassunsa. Muuten aikamoista melua piti paikallinen nuoriso samoilla suuntaa…

Sunnuntaina suuntasimme aamupalan jälkeen kotiin ja olimme Henskun kanssa tooosi ahkeria, kun saimme imuroitua ja pestyä lattiat. Päiväruoka tarjoiltiinkin sitten Mc Donalds’ssa. Isäntä ja Jaakko olivatkin suunnanneet sunnuntaina aamusta kohti Hampuria muutaman päivän kaupunkilomalle…

Maanantain ilta meni ihan vain kotosalla, Veikon lenkit ja jumpat tasapainolaudalla saatiin tehtyä.

Tiistaina olikin jo toinen tehiksen agilitytreeni ja kouluttaja oli Anu Niemi. Veiko oli innostunut, mitä nyt välillä kuuntelee muiden ääniä. Reenit menivät oikein hienosti, rimat pidetään vielä melko matalalla.

23.8.2011 HSKH tehis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti