lauantai 6. elokuuta 2011

Ojanko vol.2 ja muuta

Torstaina oli Veikon uimapäivä. Menimme Henrikan ja Veikon kanssa Onnekoiraan uimaan ja 5 x allas päästä päähän liivien kera ja samat 5 x altaan mitta ilman liivejä. Matkaa vesitse tulee noin 300 metriä eli ihan kelpo treeniä.

Illalla sain mehumaijalla tehtyä punaviinimarjamehut ja -hyytelöt talveksi. Huh, kun oli kuumaa hommaa.

Perjantaina kävimme perhevalokuvassa, kun sitä hääkuvaa ei sitten ehditty (ollut varaa ottaa) ottaa silloin 25 vuotta sitten. Anoppi kustansi tämän 25 vee hää/perhekuvan ja Veikokin pääsi mukaan. Katsotaan tuleeko sieltä mitään julkaisukelpoista...

Iltapäivällä kävimme Ojangossa Henrikan ja Veikon kanssa. Puomi oli kiinni ja jätimme auton pidemmälle. Odottelin parkkiksella ja vähän Veiko ihmetteli kuka kumma siellä seisoo reput ja kassit selässään. Kun tunnisti minut, niin oli kyllä tyytyväinen ettei ollut tämän kummempi mörkö. Agikentällä komensi Henrikaa jo ihan kunnolla ja putkia juostiin ja tehtiin hyppyjä/kiertoa rimat maassa tai kallellaan estettä vasten. Lopuksi pallolla irrottelua. Lyhyt ja ytimekäs treeni siis. Parkkiksen kulmauksessa meitä tuli vastaan nainen, joka oli menossa BAT:n kentälle treenaamaan ja Veiko sai tavata naisen ja olimme taas pienen matkan lähempänä onnettomuuspaikkaa. Jäätiin juttelemaan naisen kanssa ja Veiko oli ihan rento, häntä roikkui melkein pötkönä alaspäin :) Paluumatka sujui autolle ok.

Veiko nukkuu eteisessä lenkin jälkeen ja samalla tarkkailee mitä keittiössä tapahtuu...
Lauantaina ehdimme käydä mäkikävelyllä Paloheinässä Henrikan ja Veikon kanssa ennen kun alkoi sataa. Paloheinässä oli joku juoksutapahtuma, jossa osa porukasta juoksi matkanaan 100 km ja osalla oli kuulemma vain pikkulenkki eli maraton, reilut 42 km. Osa porukoista oli kyllä niin nääntyneen näköisiä, että epäilen pääsevätkö he perille ollenkaan. Juoksijat juoksivat 1,8 km lenkkiä ja jos sata kilsaa haluaa täyteen menee kyllä pää pyörälle... Neljä nousua tehtiin Veikon kanssa.

Isäntä ja Veiko, joka ei siis ole sohvalla... vaan 'valuu' sohvalle rapsuteltavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti