perjantai 26. elokuuta 2011

Loppuviikon jutut

Keskiviikkona oli Veikon osalta enemmän lepoa kuin aktiviteettia. Isäntä ja Jaakko saapuivat Hampurista ja Veiko oli kyllä onnesta sekaisin, kun huomasi isännän ja Jaakon tulevan. Veiko seurasi tosi tarkasti matkalaukkujen purkamista, olihan laukussa mm. saksalaista makkaraa ja muita herkkuja.

Torstaina oli Sannan agilitytreenit. Sanna oli suunnitellut kaksi erillista ohjauskuviota, jotka suoritettiin toisen kuvion osalta sekä myötä- että vastapäivään. Veikolla oli kyllä niin taas palikat kohdallaan! Hieno poika. Tässä pientä pätkää mitä tehtiin. Huomatteko, ensin Veiko vilkaisee jotain kulkijaa ja sitten tuijotetaan vain Henskua!

25.8.2011 HSKH treenit Veiko

Perjantaina menin illalla Viekon kanssa Paloheinään ja käveltiin 'mittarin' mukaan 5,88 km lenkki pitkin Haltianpolkua ja lopuksi vielä se jyrkkä laskettelurinne ruohikkoista nousua pitkin ylös. Alkumatkalla lenkkiä oli kovasti fillareita liikkeellä eikä Veikoa voinut laskea irti. Onneksi en laskenut, sillä yhtäkkiä Veiko hyppäsi puskaan ja olisi singonnut siellä vilahtavan pupujussin perään. Oli lähellä ettei Veiko mennyt flexi mukanaan puskiin, sen verran vauhdikkaasti Veiko irtosi polulta metsään ja saniaisten keskelle!

Lähellä Paloheinää kuului yhtäkkiä takaamme kova rysähdys ja Veikokin haukahti. Rullasuksihiihtäjä oli kaatunut mutkassa, mutta onneksi ei käynyt pahasti. Polvet olivat naarmuilla ja otsa ja naama olivat hiekassa. Mies oli hieman pöllähtänyt, varmaan sai jonkun asteisen aivotärähdyksen. Kyselin muutamaan kertaa, että sattuiko ja tarvitsetko apua, niin mies ei kuullut mitään, huokaili vaan. Hetken päästä vastasikin minulle. Onneksi selvisi vain naarmuilla ja Veikokin totesi kypäräpäisen hiekkaisen miehen vaarattomaksi, kun kävelimme hetken samaa matkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti