sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Agilityn SM-kisat 2014

Ohjaaja lähti agilitykoiran Veikon kanssa SM-kisoihin Tampreelle perjantaina 13.06.2014. Isosisko tarjosi majapaikan ja perjantaina ohjaaja kävi tutustumassa kisapaikkaan ja ilmoitti HSKH:n medijoukkueen lauantain joukkueradalle.

On ne lilat :)
14.06.2014 lauantaina olivat Veiko ja Henrika kolmas lähtijä medien joukkueradalle. Veiko viittasi ohjaajalle tassullaan, laittoi Annen sanojen mukaan tulpat korviinsa, huusi mennessään "Soon moro!"ja läks! Irtoaminen oli kuulemma paikalla olleiden mukaan hyvää. Hiemanko ketutti. No, iltapäivästä ja illasta jo vähän hymyilytti (ehkä). Veiko lähti Lauran kanssa kämpille tekemään Veskun kanssa piffejä (vaativa pihvilihan leikkaus vaati tarkkaavaisen avustajan) ja lepäämään. Ohjaaja jäi hengailemaan kisapaikalle. Laurakin pääsi sinne uudelleen ja sai mukaansa Inovin kengät. Eiks oo hienot!

15.06.2014 sunnuntaina oli Alen Marenkovicin hyppäri karsintaratana. Veiko oli 5. tutustumisryhmässä ja juoksi numerolla 154. Hyppäri oli loistavaa yhteistyötä Henrikalta ja Veikolta - tuloksena sijoitus 9/214 ja paikka medifinaaliin! Ohjaaja oli unohtanut tutustua kolmeen viimeiseen esteeseen ja kysyi neuvoa radan reunalta ja näillä ohjeilla mentiin nollalla maaliin. Riikalta saatiin nakkeja, kun sekä sisko että ohjaaja unohtivat Veikon lihapullat kämpille. Säteen nakit toimivat loistavasti, kiitos! Videon liitän tähän, jahka saan sen käsiini. Muuten rataa voi käydä ihailemassa Koirakuvien livestream nauhoituksista.



Veikon karsintahyppäri kohdassa 3:00:00

Finaalia ennen Veiko lähti siskon kämpille lepäämään ja ohjaaja jäi katsomaan ratoja. Finaaliradan tuomaroi Mia Laamanen, tunnetusti ei niin helppoja ratoja tekevä. Veikon kohtalona oli putken väärä pää ja tällä tuloksella ei sitten sijoituttu finaalissa. Finaali oli siitäkin poikkeuksellinen, ettei top20 koirat tehneet yhtään nollaa ja mitalikolmikko oli +20 sijoilta finaalissa. Onneksi Kafi otti kuitenkin kooikereille kultaa Ari Partin ohjaamana.

Veikon finaalirata kohdassa 4:40:00

© Suvi Reini
© Suvi Reini
Sunnuntain karsintarata - medit
http://agilityliitto.wordpress.com/
kuvat: Koirakuvat.fi - Veiko hyppärillä 15-6-2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti