torstai 12. kesäkuuta 2014

Vielä pahempi päivä

12.06.2014 torstaina oli Mevetissä tarkastus silmälääkärille (Lotta Axelson). Silmä näytti tutkittaessa ihan hyvältä ja sunniteltiin rauhoitusta, jotta silmässä olevat tikit otettaisiin pois. Tai sitten ei. Hilaryllä oli silmässään sekä laajennus- että puudutustipat. Hilary ehti huitaista oikealla tassullaan oman silmänsä auki ja silmän nesteet lensivät pihalle. Hilary kainalossa ja kaksi lääkäriä vieressä -> toinen ell haki rauhoituspiikin ja Hilary oli minuutissa unten mailla. Jottein kaikki sujuisi niin kuin Strömsössä huomasin samalla, että Henrika pyörtyi, onneksi istualtaan kaatui Mevetin pöydän alle. Yksi hoitaja kiiruhti auttamaan Henrikaa, kun minulla oli vielä rauhoitetta vastaan tappeleva Hilary kainaossa Lotan kanssa pideltävänä.

Se ainakin tuli opittua, että Henrika ei käy yksin eläinlääkärissä. Jos onnettomuus oli sattuakseen, niin se tapahtui niin taitavissa käsissä, kuin vain voi sattua. Lotttaa parempaa silmälääkäriä en nyt ihan heti Helsingistä löytäisi.

Hilaryn silmässä on ollut sekä tikit että laajennustipat sunnuntaista asti ja silmää kutitti rajusti. Yhtä hyvin Hilary olisi voinut saada kaulurin pois kotona tai ulkona ja jos silmä olisi puhjennut täällä kotona tai lenkillä, se olisikin ollut menoa se.

Pitää varmaan ostaa lelukoira, jos haluaa, ettei sille oikeasti satu mitään pahaa. Ihan ensimmäinen sunnuntaina sattunut tikku silmässä tapaturma oli sellainen, mikä voi sattua ihan kenelle koiralle vaan, joka on pihalla joko yksin, kaksin tai omistajansa kanssa. Miettikääpä niitä hetkiä, kun koiranne juoksee metsässä kavereiden kanssa puskat heiluen - mitä silloin voisikaan sattua. Ihan mitä vaan.

Elämä on. Big shit happens.



Viime syksyn kennelyskän ja oksennustaudin jälkeen meille jäi pari purkkia tätä recovery ruokaa jemmaan.
Onneksi jäi, sillä se oli ainut mikä maistui Hilarylle maanantaina ja nyt siihen on saanut piilotettua antibiootit ja Rimadylin.
Suosittelen pitämään näitä purkin tai kaksi kotona varalla.
Nämä ovat erittäin perhmeää syötävää, johon on helppo lisätä vettä ja tarvittaessa ruokkia myös ruiskulla (ei onneksi tarvittu meillä!).
Hyvä apu "pakkoruokintaan", kun pitää olla varma, että koira syö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti