sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Erikoisnäyttely 2014

Mustialassa pidettiin tämän vuoden Spanieliliiton erikoisnäyttely, joka oli samalla 50-vuotisjuhlanäyttely. Ilmoitin molemmat koirat mukaan ja päivää aikaisemmin iskenyt noidannuoli teki matkastani varsin haasteellisen. Teltan kasaamiseen sain apuja Pialta ja Annelta, kiitos. Kasaan teltta meneekin aina helpommin. Bullbenz-Oorbellen telttakeskittymään oli katettuna buffapöytä makeine ja suolaisine herkkuineen. Jokainen oli tuonut jotakin ja se oli todella hyvä! Kiitos kaikille pöydän antimien tuojille.






Veikolle val-eh, joka oli yleinen arvosana valiouroksissa. Veikosta oli iiihanaa olla kehässä, harmi vaan, että oma juoksemiseni oli ihan kamalaa.


kuva: Suvi Tyynismaa

kuva: Suvi Tyynismaa

kuva: Suvi Tyynismaa

kuva: Suvi Tyynismaa
Hilary oli hienosti yhdeksän junnunartun joukosta jun-eri2 sa. SA:ta ei jaettu missään luokassa erityisen runsaasti, joten tähän olen erittäin tyytyväinen. Tuomarina oli rodun kotimaasta kasvattajatuomari Astrid Straaijer (kennel Qunack's Favor). Rop oli Annen Peter. Annen kasvattajaryhmä oli myös BIS3-ryhmä ja Peterin jälkeläisryhmä voitti koko potin eli BIS1-jälkeläisryhmä. Onnea Annelle vielä kerran!

Linkin takaa lisää kuvia Veikosta ja Hilarystä a'la Tytti Käyhkö.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti