keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Potilas pönttöpää

Hilaryn lääkekuurit on nyt ohitse. Antibiootit tuli nautittua pitkän kaavan mukaan 9. - 23.6.2014 (15 päivää, 3 levyä). Rimadyl loppui jo juhannusaattona, sitäkin tuli syötyä purkillinen, viimeiset päivät aamulla ½ tablettia ja illaksi kokonainen, ennen kuin se loppui kokonaan. Karenssit ovat siten ohitse +28 vrk eli 18.7.2014, jos nyt johonkin olisi menossa. Hilarylle maistuisi ruokaosastosta lähinnä herkut, kun on tottunut siihen, että alkupaloiksi tarjoillaan maksamakkaraa, juustoa, jauhista tai kanaa, toki sisään on ollut piilotettuna erilaisia pillereitä. Ihan tavallinen nappula ei tunnu olevan nyt ruokalistan ykkönen.

Jos emäntä liikkuu, niin me kyllä heti huomataan!
23.06.2014 maanantaina oli silmälääkärin tarkistus Mevetissä. Lotta Axelson katsoi silmän ja totesi, että siihen on kasvanut erittäin hyvin uudisverisuonitusta ja on todellä siisti. Silmä näkee, eikä se tule haittaamaan mitään tulevaisuudessa. Lotta kirjoitaa kuitenkin meille lääkärintodistuksen, jos joskus joku ihmettelee harmaata pientä kohtaa silmässä. Mitään rajoituksia silmän suhteen ei tule olemaan. Saamme myös pidentää lenkkejä, toki lenkit vielä hihnassa ja kauluri kaulassa. Luulen, että Hilary tulee olemaan aina kauluri päässään, tuntuu olevan sen verran onnettomuuksille altis. Kauluria pidetään vielä pari viikkoa, mutta se ei todellakaan haittaa, jos lapsella siis koiralapsella on kaksi näkevää silmää. Ei todellakaan haittaa.

The silmä

Omatoimiskeittaaja, kun ei MITÄÄN tapahdu...
Hilary on aloittanut pidemmät lenkit sitten Mevetin käynnin ja leikkii käpyjen kanssa kaulurillaan sujuvasti. Myös omatoiminen skeittaaminen onnistuu, samoin kauluri päässään voi mennä nojatuolin alle, jos sinne on mennyt joku mielenkiintoinen tavara. Crocsit on tehty ravisteltaviksi ja harmistus on suuri, kun häneltä ottaa crocsit pois ja Hilary yrittää ottaa niitä myös ohikulkijan jalasta...

24.06.2014 tiistaina oli Veikolla kauden viimeinen tehis, Jenna Caloanderin koutsaamana. Veikolla oli ihan tykkivauhti ja juoksemaan pääsi ohjaajakin. Buffaherkut oli katettuna kauden vikan treenin kunniaksi, Eerikan raparperipiirakkaa ja vaniljakastiketta, pizzaa, naksuja, porkkanoita ja karkkia. Kiitos kaikille tehisläisille kuluneesta kaudesta, hauskaa on ollut, vaikka olenkin vain tehisäiti.

25.06.20114 keskiviikkona teimme jo lyhyen peltolenkin, kun kierrokset alkoivat nousta. Nyt molemmat koirat nukkuvat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti