sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Match Showssa

Aamulla ei näyttänyt niin kovin helteiseltä ja päätimme nopeasti lähteä Veikon kanssa treenaamaan kehäkäytöstä Match Shouhun. Mätsäri pidettiin Viikin Gardenian pihalla ja sen järjestivät Tiibetinspanieleiden pääkaupunkiseudun aluetoiminnan porukat. Paikalla olivat myös Loki ja Mizy eli kooikereita oli sekä pienten että isojen kehässä.

Haimme Veikon kanssa tuomarin käsittelyä ja oleilua isoissa koirajoukoissa. Mizyyn Veiko olisi halunnut tehdä lähempääkin tuttavuutta, mutta Mizy hienona naisena päätti pitää enemmän selkänsä kun nenänsä Veikoon päin. Veiko ehti piipahtaa pöydällä ja Taina ja Mari tutkivat ja ihan nätisti Veiko malttoi olla. Ihan normipatsasteluun ei ehkä maltettu, mutta eipäs pakittanut.

Isojen kehässä Veikon pariksi tuli keltainen tanskandoggiuros ja tuomariksi mies eli Mikko Lindroos (kennel Flying Carpet's). Saimme juosta ison uroksen edessä, miestuomari käpisteli koiraa maassa ja hampaatkin katsottiin moitteetta. Veiko ei onneksi hämmentynyt vaikka parina oli iso uros, seisotinkin Veikon kasvot doggiin päin. Täytyy olla kyllä tyytyväinen, ettei rotikakkokemuksemme ole jättänyt tämän suurempaa pelkoa isoihin uroksiin, vaikka emme edes yrittäneet mitään haistelua doggin kanssa. Doggin omistajalle kerroin että harjoittelemme tämmöisen onnettomuuden jälkeen taas kultaista kehäkäytöstä ja hän piti kyllä hyvin doggin hanskassaan ja muisti pitää riittävästi väliä. Hieno doggi oli lopulta isojen sinisten toinen.

Lokin Taina oli kameran kanssa mätsäilemässä, joten tässä lopuksi pari todistetta siitä, miten se Veiko sitten Mizyä lähestyikään... Kiitos Taina kuvista! Veiko ymmärtää, että kooikernarttua tarvitsee vähän lämmitellä.

Hei Mizy, mä olen Veiko, kuis kulkee?

Oi Mizy, Mizy, Oi Mizy, Mizy...

Mizy hei, voin mä leikkiäkin sun kanssas enstex?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti